Mărioara Zăvoranu a intrat în comă

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, a intrat joi seara în comă, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.

17 apr. 2015, 05:43
Mărioara Zăvoranu a intrat în comă

Medicii de la Spitalul Fundeni au dezvaluit joi seara ca Marioara Zavoranu se afla in coma indusa si este ventilata mecanic, scrie cancan.ro

In seara in care presa a anuntat ca mama ei a intrat in coma, Oana Zavoranu a venit la o emisiune TV fara sutien si, mai mult, si-a arata sanii pentru a certifica lipsa obiectului vestimentar. Oana Zavoranu a oferit o prima declaratie in legatura cu starea de sanatate a mamei sale. Chiar si in aceste momente, actrita si-a denigrat parintele si spune ca nu crede ca aceasta este in coma.

Citeşte şi Mărioara Zăvoranu, o ULTIMĂ DORINŢĂ: „Mi-aş dori din suflet să mă iubească. Nu cer altceva”

M-am interesat de ea, asa cum sunt eu rea. Ce sa spun! Sunt uda toata de emotie. Am demonstrat ca totul este un circ. Am gasit-o pensata, aranjata. Deci? Nu e nicio coma. Am vorbit cu o persoana, cu omul ei de baza, care este acasa. Marioara a facut o mica febra si este un pic intubata. Coma e coma. Va spun eu ca ea nu moare!„, a spus bruneta in cadrul unei emsiuni la postul Kanal D.

Si Vadim Tudor a vorbit despre situatia in care se afla Marioara Zavoreanu si a spus ca, din informatiile sale, starea femeii este extrem de grava si nu prea mai sunt sanse ca aceasta sa fie salvata.

Citeşte şi ÎMPĂCAREA ANULUI! Mărioara Zăvoranu l-a IERTAT pe Vadim Tudor: „Nu mai avem timp să trăim”

Joi, Marioara Zavoranu a dat mari batai de cap medicilor de la spitalul unde este internata de trei luni. Apropiatii sustin ca organismul ei a cedat si ca a intrat in coma. Cu toate ca serile trecute parea ca se simte mai bine si ca este pe drumul cel bun, ultimele evenimente din viata ei, dar mai ales cearta apriga cu fiica ei, Oana, au facut-o sa clacheze. Fara pic de vlaga, organismul Marioarei pare ca nu mai da semnale. Conform surselor, Zavoranu este tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Citeşte şi Oana Zăvoranu vrea să-şi bage mama în închisoare: „Mărioara face evaziune fiscală la nivel mare”