MĂRIOARA ZĂVORANU A MURIT. Cui rămâne AVEREA FABULOASĂ la care râvnea OANA ZĂVORANU

MĂRIOARA ZĂVORANU A MURIT vineri dimineaţă, iar acum Oana Zăvoranu poate intra în sfârşit în posesia averii pe care o râvnea şi care a fost mărul discordiei între ea şi mama sa. Şi care ajunge la câteva zeci de milioane de euro, după cum susţinea Mărioara Zăvoranu.

RomaniaTV.net
17 apr. 2015, 10:04
MĂRIOARA ZĂVORANU A MURIT. Cui rămâne AVEREA FABULOASĂ la care râvnea OANA ZĂVORANU

Cu putin timp inainde de a muri, Marioara Zavoranu a declarat că nu si-a facut testament, dar ca fiica sa, Oana Zavoranu, va primi tot. Declaratia a fost făcuta chiar cu o saptamana inainte sa moara.

Marioara Zavoranu sustinea ca are o avere de zeci de milioane de euro si i-a promis Oanei Zavoranu ca nimeni nu va avea acces la bani dupa moartea sa, in afara de ea.

Oana Zăvoranu, PRIMELE CUVINTE după moartea mamei sale. Reacţia este de un CINISM ÎNFIORĂTOR

„Parerea mea este ca ea e extraordinar de geloasa pe fratele meu. Probabil ca daca eu eram aproape de moarte sau daca mor, ii las si fratelui meu si nu ii las ei tot. Dar cum sa-i las dividendele, care sunt mostenire de la taica-su, de la mine, sa i le las lui? El are viata lui, am cu el alte treburi. Cum sa-i las banii altcuiva decat Oanei? Nu am decat un singur moştenitor. Nu mi-am facut testamentul! Inca! Nu am de ce sa fac, nu-i ramane decat ei”, spunea mama Oanei Zăvoranu, la una dintre ultimele sale apariţii televizate.

MARIOARA ZĂVORANU A MURIT. Continuă cu scandalul pe avere. Oana Zăvoranu: „Nu merg la înmormântarea ei…”