Mărioara Zăvoranu a lăsat cu limbă de moarte cum vrea să fie înmormântată

Mărioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţa din cauza bolilor grave de care suferea. Mama Oanei Zăvoranu se afla internată la Spitalul Fundeni de la începutul anului şi a trecut printr-o operaţie de extirpare a unui rinichi care nu mai funcţiona.

17 apr. 2015, 08:37
Mărioara Zăvoranu a lăsat cu limbă de moarte cum vrea să fie înmormântată

Mărioara Zăvoranu şi-a exprimat din timpul vieţii dorinţa de a fi înmormântată în cimitirul pe care îl administra, între cei doi soţi ai săi.

Acum dorinţa ei lăsată cu limbă de moarte va trebui să fie îndeplinită de Oana Zăvoranu, însă declaraţiile pe care le-a făcut în timp ce mama ei încă trăia ne lasă să credem că acest lucru nu se va întâmpla.

Citeşte şi Scene HALUCINANTE. Cum a decurs ULTIMA ÎNTÂLNIRE a Oanei Zăvoranu cu mama ei, înainte ca aceasta să moară

„Nu mă voi duce la înmormântarea ei. Voi face cum a făcut şi ea. A preferat să stea în birou decât să se ducă la înmormântările soţilor ei, Bănicioiu şi Zăvoranu. A spus că îi e scârbă, că ea nu suportă morţii. Nu va avea privilegiul să fie îngropată în cimitirul în care se odihnesc cei doi taţi ai mei”, a declarat înainte de moartea mamei sale, Oana Zăvoranu.

Cu altă ocazie, Oana a spus că mama sa este vinovată pentru moartea celor doi taţi pe care i-a avut.

„Pentru ca tatii mei sa se odihneasca, pentru ca le-a facut viata un calvar si voi dovedi, nu o primesc (n.r. in cimitir). Tata era sarac, dar a facut-o regina. A facut puscarie pentru viata ei frumoasa. Tata nu a delapidat nimic, i-a luat prea multe muribundei”, a mai afirmat Oana Zăvoranu cu altă ocazie.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce făcea Oana Zăvoranu în timp ce mama ei trăgea să moară VIDEO

Potrivit spynews.ro, rudele vor ca Mărioara Zăvoranu să fie îngropată în cimitirul Domneşti, deşi femeia de afaceri deţine cimitirul Eternitatea, din Bucureşti. În cimitirul Domneşti sunt îngropate fiicele sale gemene care au murit în urma cutremurului din 1977.