Marius Balogh, campion mondial cu naţionala de minifotbal a României, lucrează într-un depozit. „Nu ştiu dacă se va schimba ceva”.

Marius Balogh, eroul echipei naţionale de minifotbal a României la Campionatul Mondial, lucrează la un depozit de construcţii. Jucătorul lui Bad Boys Oradea speră ca minifotbalul să devină un sport în care jucătorii să fie răsplătiţi pe măsură. România a câștigat Cupa Mondială la minifotbal după ce a trecut în finala din Emiratele Arabe Unite de Kazahstan, 2-2 după 60 de minute de joc și 12-11 la loviturile de departajare.

07 nov. 2023, 18:52
Marius Balogh, campion mondial cu naţionala de minifotbal a României, lucrează într-un depozit. „Nu ştiu dacă se va schimba ceva”.
Marius Balogh, campion mondial cu naţionala de minifotbal a României, lucrează într-un depozit. "Nu ştiu dacă se va schimba ceva".

Marius Balogh, campion mondial cu naţionala de minifotbal a României, lucrează într-un depozit. Marius Balogh (23 de ani) a fost eroul României. A marcat de două ori în ultimul act și a fost golgheterul CM. Deși evoluează la o echipă de minifotbal din Oradea și în Liga 3, la Crișul Sântandrei, acesta lucrează într-un depozit de materiale de construcții pentru a-și câștiga existența.

„Lucrez la un depozit de materiale de construcţii, la un prieten de-al meu, mă ocup cu transporturile. Pe această cale, vreau să îi mulţumesc şi lui, pentru sprijinul acordat, pentru că mă ajută mult în ceea ce fac. Nu ştiu dacă se va schimba ceva. M-aş bucura enorm de mult să fie ceva mai profesionist şi la noi”, a spus Marius Balogh la revenirea în România.

Citeşte şi: Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Suma pentru care se poate face tranzacţia: „Eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor”

Mijlocaşul de la Oradea a fost golgheterul competiţiei, cu şase goluri marcate. Două dintre ele au venit în finala cu Kazahstan, pe finalul dramatic în care România era condusă cu 2-0. „E cel mai înalt nivel la care poţi juca, mă bucur că am câştigat această medalie, era singura care îi lipsea României. Acum le avem pe toate, sper să nu ne oprim aici şi să mergem mai departe. Am avut sânge rece, dar când ai în spate suporterii care ne-au încurajat meci de meci şi că ne urmăresc şi cei de acasă, îţi dă un impuls puternic şi eu am ţinut să cred în colegii mei, pentru că ştiu cu cine am de-a face. S-a văzut în finală, am revenit de la 0-2 şi am câştigat trofeul. Petrecerea a început de aseară, abia acum încercăm să ne revenim, am cam lungit-o, dar merităm. Messi e un alt nivel, e un sport diferit, dar mă bucur că am reuşit acest rezultat personal. Le mulţumesc colegilor”, a mai spus Marius Balogh.

Marius Balogh și-a cerut în căsătorie iubita, imediat după Campionatul Mondial.  Ajuns la Oradea, a fost așteptat de iubita sa, Lavinia. După ce a transmis că-i mulțumește pentru tot sprijinul acordat, sportivul a îngenuncheat în fața partenerei sale și a cerut-o în căsătorie. Aceasta, vizibil emoționată, a spus „Da!”.