Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Suma pentru care se poate face tranzacţia: „Eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor”

Gigi Becali a lansta un atac la adresa rivalelor Dinamo și Universitatea Craiova și spus că, spre deosebire de acestea, FCSB s-ar putea vinde peste noapte. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că are pe masă o ofertă de 50 de milioane de euro.

06 nov. 2023, 18:13
Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Suma pentru care se poate face tranzacţia: „Eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor”
Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Suma pentru care se poate face tranzacţia: "Eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor" / Colaj foto: Fanatik

Gigi Becali are o ofertă pe masă pentru a vinde FCSB. Patronul echipei din Berceni a declarat că are un potențial cumpărător care se roagă de el să cedeze FCSB în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

Citeşte şi: Un sponsor important a rupt contractul cu Simona Halep. Imaginea româncei, ştearsă după scandalul de dopaj

„Eu o scot la capăt. Eu am, pot să o vând. Dau un telefon oricând și o dau. Mi-a zis: „Domnule, oricând vrei să o dai, ai 50 de milioane!”. Și o dau imediat. O dau cu 50 fără datorii, tot o dau! Deci eu am soluții, ei nu au soluții. Dinamo nu are. Craiova nu are, nu ai văzut, Mihai Rotaru se roagă să o dea gratis. De mine se roagă să o dau cu 50″, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

Citeşte şi: Sorin Cojocaru a suferit un atac vascular cerebral. Ofiţerul de securitate al FRF a fost în operaţie timp de opt ore

Patronul lui FCSB a vorbit și despre strategia sa în ceea ce privește diferența dintre antrenor și „stăpân”. „Bă, tată, hai să îți spun un lucru. Eu nu am fost de doi ani la echipă. Ca atare rog frumos pe toată lumea care vorbește, să terminăm odată cu toată treaba asta. Dacă eu nu am fost de doi ani la echipă, pot eu să antrenez echipa aia? Nu s-a antrenat doi ani echipa? Ăsta e răspunsul. Eu știu că se antrenează echipa. Antrenor e cel ce antrenează echipa. Stăpân e cel ce dirijează afacerea. Așa e mentalitatea mea, până mor așa va fi. Nimeni nu îmi schimbă mentalitatea, eu nu vreau să ajung la balamuc din cauza banilor”, a spus Gigi Becali.