Marius Budăi: „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se dovedeşte o fata morgana. Guvernarea lui Iohannis se dovedeşte profund incompetentă”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marius Budăi a afirmat că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne o „fata morgană”, pentru că guvernarea Iohannis este incompetentă şi nu poate realiza proiecte în acord cu cerinţele europene, astfel încât România să beneficieze de cele 30 de miliarde euro alocate.

05 feb. 2021, 15:21
Marius Budăi: „Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se dovedeşte o fata morgana. Guvernarea lui Iohannis se dovedeşte profund incompetentă”

Marius Budăi a adăugat că singura soluţie rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea şi aprobarea în Parlament, deoarece „PNRR este al întregii ţări şi pentru toţi cetăţenii ei, nu doar al guvernării Iohannis-PNL-USR PLUS-UDMR şi clientela lor politică”.

„Minciuna – politică de casă a guvernării PNL-USR PLUS-UDMR! Aţi mai auzit ceva de Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă? Bineînţeles că nu. Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă rămâne o „fata morgana”. Guvernarea lui Iohannis se dovedeşte profund incompetentă şi incapabilă să realizeze proiecte în acord cu cerinţele europene, astfel încât România să aibă parte de cele 30 de miliarde de euro alocate.

În guvernările lui Iohannis ţara noastră a ajuns în postura unui elev perpetuu corigent. A primit nota 4 de la Comisia Europeană şi în pofida recomandărilor primite, brambureala continuă….acum s-a declanşat şi o aşa-zisă consultare publică, la mai bine de 3 săptămâni după ce ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat înfiinţarea a nu mai puţin de 10 grupuri de lucru pentru a îndrepta prostiile făcute de guvernul Orban.

Marius Budăi susţine că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie dezbătut în Parlament

Acum se vede cât de mare a fost minciuna electorală şi ţeapa postelectorală, cu cele 80 de miliarde de euro, bani europeni, pe care Iohannis şi guvernarea promiteau că-i vor atrage.

În privinţa PNRR singura soluţie rezonabilă este cea propusă de PSD, respectiv dezbaterea şi aprobarea în Parlamentul României, pentru că PNRR este al întregii ţări şi pentru toţi cetăţenii ei, nu doar al guvernării Iohannis-PNL-USR PLUS-UDMR şi clientela lor politică.

Trebuie să existe o distribuire naţională echilibrată a celor 30 de miliarde de euro şi prin urmare proiecte realizate/selectate nediscriminatoriu, în funcţie de culoarea politică”, a scris Marius Budăi vineri pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Suspiciuni de fraudă la Ministerul Economiei cu granturile pentru IMM-uri! Din 531 de proiecte aprobate spre finanțare, 353 au fost depuse în aceleași 2 zile la finalul perioadei! Ministrul Năsui se dă nevinovat: „A existat acces la datele din platformă pentru parteneri externi Ministerului!”