Marius Budăi, prima reacţie după ce a fost acuzat că îşi sună colegele de partid când este în stare de ebrietate: „Exclus să fac aşa ceva”

Ministrul Muncii Marius Budăi a avut miercuri prima reacție în scandalul în care este acuzat că ar fi sunat colege de partid noaptea, după ce ar fi consumat alcool.

22 feb. 2023, 18:42
Marius Budăi, prima reacţie după ce a fost acuzat că îşi sună colegele de partid când este în stare de ebrietate: „Exclus să fac aşa ceva”

Conform mai multor mărturii ale unor surse chiar din PSD, Marius Budăi ar fi fost protagonistul a cel puţin două astfel de episoade, cel mai grav petrecându-se în vara anului 2022, în timpul unui congres al partidului organizat la Olimp.

Atunci, potrivit mărturiilor publicate de Libertatea, ministrul în funcție a sunat o colegă deputată în cameră. Iritată de insistența acestuia, deputata a coborât cu soțul, care era și el la acțiunea PSD de la mare. Discuția între cei doi și Budăi „a fost una aprinsă”, potrivit surselor.

„Am fost foarte afectat de ce s-a scris la dumneavoastră. Regret că s-a creat în societate și în interiorul partidului nostru o asemenea discuție”, a spus Marius Budăi, în exclusivitate pentru sursa citată.

Într-o reacţie solicitată de jurnalişti despre ce s-a întâmplat în hotelul din Olimp, în noaptea de 29 spre 30 august 2022, ministrul Budăi a spus că „Este neadevărat și fals”. „Nu am cum să fac așa ceva. Nu există să nu respect femeile”, a continuat ministrul muncii.

„Nu a fost ușor, dar familia mă susține. Ca soț, om de stânga și ministru, am promovat măsuri care să vină în sprijinul femeilor care vor să devină mame.”, a completat Budăi.

În privința demisiei cerute de organizațiile civice, ministrul Budăi a spus: „Este dreptul dumnealor, eu sper ca acest răspuns să clarifice situația. Exclus să fac așa ceva”.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, anunț de ultimă oră privind consolidarea clădirilor cu risc seismic: ”Este nevoie de o prioritizare foarte clară în funcţie de nivelul de risc seismic”