Marius Budăi: „Se grăbesc cu anticipatele ca să nu mai majoreze pensiile”

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a criticat din nou Guvernul PNL şi a anunţat care este motivul pentru care sunt dorite alegerile anticipate în România.

04 ian. 2020, 18:35
Marius Budăi: „Se grăbesc cu anticipatele ca să nu mai majoreze pensiile”

„Se grăbesc cu anticipatele ca să nu mai majoreze pensiile din septembrie. Eu vreau să fie respectată legea, dar am tras câteva semnale de alarmă în campanie şi se pare că am avut dreptate. Guvernul ‘n-am bani’ nu face nimic altceva decât să dea vina pe noi, pe PSD. Momentan nu găsim toate sumele în buget, dar nu e o problemă, nu vreau să panichez pe nimeni, le putem regăsi în rectificări. Este, însă, o contradicţie în termeni. Strigă că nu au bani, dar dau asigurări că vor da aceste majorări. Ori minţim când spunem că nu avem bani, ori minţim când spunem că vom majora. Dacă vor încerca modificarea legii, noi ne vom opune. Din păcate, spre asta cred că ne îndreptăm”, a declarat Marius Budăi la România TV.

Fostul ministru al Muncii atacă guvernul liberal. „E guvernul N-am Bani. Vorbeşte doar despre corporaţii, nu despre oameni” 

„Doamna ministru se văicăreşte încontinuu şi spune că legea pensiilor generează probleme. Cum să genereze probleme dacă nu a intrat în vigoare pe problema de fond? Dacă nu sunt în stare, să plece acasă şi să ne lase pe noi să facem treabă! Am avut lucruri extrem de clare în programul de guvernare. Asta e clar pentru Guvernul ‘n-am bani’. Dacă nu sunt în stare, să plece acasă şi să ne lase pe noi. Este păcat că dna ministru îşi bate joc de munca unor oameni competenţi”, a spus Marius Budăi.