Marius Budăi, veşti bune pentru zeci de mii de bugetari. Ce soluţie a găsit pentru plata salariilor restante VIDEO

Marius Budăi, ministrul Muncii, susține că a fost găsită soluția pentru plata angajațiilor din cele trei ministere unde s-au întârziat salariile.

RomaniaTV.net
11 sept. 2019, 18:21
Marius Budăi, veşti bune pentru zeci de mii de bugetari. Ce soluţie a găsit pentru plata salariilor restante VIDEO

Ministrul Muncii a anunţat, în exclusivitate la România TV, că s-a găsit soluţia pentru plata salariilor restante de la ministerele deţinute până nu demult de ALDE. „Suntem acum cu soluția găsită. Mâine o să avem o Ordonanță de Urgență. Am totuși o precizare. Domnul președinte Iohannis ar fi putut rezolva această problemă în 5 minute dacă nominaliza miniștri interimari pentru o perioadă foarte scurtă de timp. Dar suntem obișnuiți cu astfel de piedici, la fel ca și cu alte legi care au fost atacate nejustificate. Îi asigurăm pe angajații celor trei ministere că mâine vom închide problema printr-o Ordonanță de Urgență”, a precizat ministrul Muncii, Marius Budăi.

Circa 10.000 de angajaţi din ministerele care au aparţinut ALDE nu şi-au primit salariile, deoarece miniştrii demisionari – nu au lăsat, prin ordin, înlocuitori care să semneze statele de plată, a declarat, marţi, pentru Agerpres, Vasile Marica, preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor „Sed Lex”.


loading...