Cel mai periculos criminal în serie din România vrea să devină influencer. Marius Csampar oferă sfaturi pe internet VIDEO

Marius Csampar, unul dintre cei mai odioși criminali în serie din România, eliberat condiționat după ce, inițial, a primit 99 de ani de pușcărie, s-a lansat în afaceri! Acesta speră să câștige bani după modelul vedetelor care își vând imaginea pe internet. Acesta și-a făcut un canal de Youtube unde le răspunde la întrebări oamenilor curioși și le dă sfaturi, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 08:32

Marius Csampar nu reuşeşte să îşi găseacă un loc de muncă stabil în contextul în care la finalul lunii mai a fost eliberat din închisoare. Cel mai periculos criminal din România a decis să îşi deschidă un canal de Youtube, iar după modelul vedetelor din ţară, acesta speră să obţină venituri vânzându-şi imaginea pe internet.

Bărbatul oferă sfaturi oamenilor şi povesteşte prin ce a trecut în închisoare. „Nu sunt în măsură să judec pe nimeni, aşa cum nimeni nu ar trebui să mă judece pe mine. Eu cred în Dumnezeu, ar trebui să credeţi şi voi. Mulţi din voi mă apreciază, înţeleg greşelile tinereţii, însă mulţi dintre voi ma judecă. Sfatul meu ar fi să nu vorbeşti un om din spatele unui ecran, să arăţi că eşti zmeu. Sfatul meu este întâi să cunoşti acel om, profund să îl cunoşti”.

Citeşte şi: Singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare a fost ELIBERAT! Csampar a fost închis 22 de ani şi a ieşit pentru BUNĂ PURTARE

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare, a fost eliberat din închisoare după ce a solicitat desființarea sentinței penale și admiterea cererii de eliberare condiționată. Marius Csampar a fost încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis șase oameni.

Bărbatul a fost eliberat după 22 de ani pentru bună purtare. Acesta a făcut o cerere de liberare condiționată în urmă cu câteva zile. Cel cunoscut drept „vânătorul de oameni” s-a aflat la a treia analiză a comisiei, fiind recompensat de 20 ori cu suplimentarea drepturilor și de 16 ori cu ridicarea măsurii disciplinare aplicate anterior. A participat la programe educative și a obținut 139 de zile-câștig ca urmare a muncii prestate.

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane şi avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ’93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne.


loading...