Marius Elisei, absent de la înmormântarea Mioarei Roman. Unde a fost fotografiat fostul soț al Oanei Roman în ziua în care aceasta își conducea mama pe ultimul drum. Fiica lui, Isabela, nu s-a putut dezlipi de sicriul bunicii

Șapte ani a durat căsnicia dintre Marius Elisei și Oana Roman și, deși a fost presărată cu câteva împăcări și despărțiri, în cele din urmă inevitabilul s-a produs, iar cei doi au luat-o definitiv pe drumuri separate. După divorț, Oana și Marius nu și-au mai vorbit aproape deloc, dar nu înainte de a exista un război al declarațiilor pe rețelele sociale. Între timp, lucrurile între ei par să se fi liniștit.

27 feb. 2024, 11:37

Marius Elisei și-a făcut o nouă iubită, iar Oana Roman s-a dedicat îngrijirii mamei sale și fiicei sale. Pe 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani, într-un azil din Snagov, în timp ce Oana se afla în vacanță cu fiica sa, în Egipt.

Marius Elisei, absent de la înmormântarea Mioarei Roman

La funeraliile fostei soții a fostului premier al României au fost prezente extrem de puține persoane publice. Petre Roman a venit pentru 10 minute doar la priveghi, Calina, fiica Catincăi Roman, nu a venit la înmormântarea bunicii sale. Coroane de flori au trimis Traian Băsescu și Cătălin Botezatu. Dintre cei cunoscuți, doar Mihai Mitoșeru i-a fost alături prietenei sale Oana în acele momente grele. Și celebra avocată Lizeta Haralambie, dar și jurnalista România TV Cristina Herea au mers să-și ia rămas bun de la fosta profesoară de limba arabă.

Citeste si Mioara Roman, înmormântată la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Oana Roman nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale

Unde a fost fotografiat fostul soț al Oanei Roman în ziua în care aceasta își conducea mama pe ultimul drum

Marius Elisei, însă, nu a mers nici la priveghiiul fostei soacre, nici s-o conducă pe ultimul drum. Ba, mai mult, acesta a fost surprins de paparazzii Cancan la plimbare prin zona Tineretului cu actuala iubită, Gabriela. În timp ce fosta lui soție își înmormânta mama, iar fiica lui, isabela, era nedezlipită de sicriul bunicii, bărbatul era super relaxat și dedicat în totalitate noii iubite. Ca doi îndrăgostiți, cei doi s-au ținut de mână și, ocazional, și-au aruncat câte un zâmbet. Marius Elisei a mers pe jos alături de iubită spre noul lor apartament, nepărând deloc afectat de trecerea în neființă a fostei soacre.

Marius Elisei

Mai multe poze cu Marius Elisei și Gabriela, surprinși la plimbare în ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, pe www.cancan.ro

Din ce face bani Marius Elisei după ce s-a despărțit de Oana Roman

După ce relația cu Oana Roman s-a încheiat, Marius Elisei a fost acuzat că trăiește pe banii noii sale iubite, deoarece nu ar avea loc de muncă. Proaspeții îndrăgostiți s-au mutat împreună la scurt timp după ce s-au cunoscut, în luna septembrie a anului 2023.

Citeste si Mioara Roman, ultimul interviu acordat jurnalistei Cristina Herea pentru România TV. Cum l-a cunoscut pe Petre Roman, ascensiunea lui politică, mineriadă și plecarea lui din Guvern

Iubita lui Marius Elisei lucrează în domeniul medical, iar el s-a angajat ca șofer, la o firmă de ridesharing. Se pare că acesta dă dovadă de profesionalism, căci recenziile venite din partea celor care au apelat la serviciile lui sunt pozitive.

Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă”, a spus o persoană care a fost dusă la destinație de acesta, conform Click.