Marius Elisei, atac dur la adresa Oanei Roman: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă. Te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai”

Pe rețelele personale de socializare, Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman că o roagă să înceteze să mai vorbească despre el, pentru că minte în unele lucruri pe care le transmite fanilor ei.

08 feb. 2023, 23:55
Marius Elisei, atac dur la adresa Oanei Roman: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă. Te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai”

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman, după acuzațiile făcute de aceasta După acuzațiile pe care Oana Roman le-a făcut în urmă cu doar câteva ore, Marius Elisei i-a răspuns acum. Fostul partener al vedetei s-a enervat foarte tare, motiv pentru care i-a adus câteva jigniri acesteia. Iată ce a declarat Marius Elisei pe rețelele personale de socializare!
În urmă cu câteva ore, Oana Roman a dat de pământ cu Marius Elisei, dar el nu s-a lăsat mai prejos, motiv pentru care i-a comentat imediat acesteia. După ce vedeta i-a adus acuzații grave, el i-a răspuns. Iată ce i-a transmis!

Oana Roman, în război cu sora sa. Acuzații extrem de dure la adresa Catincăi Roman. „Mama mi-a rupt inima. Asistenta mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă”

„Deci te rog frumos să încetezi să mai vorbești despre mine și niște aberații care știi bine că multe dintre ele sunt niște minciuni. Tu niciodată nu te uiți în oglindă înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, va avea de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și vei vedea că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?”, a spus fostul partener al vedetei pe Instagram.

„Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter! Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu. Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești!”, a mai adăugat acesta.

Citește și Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. Vedeta, mai fericită ca niciodată: „Primesc iubire!”

Marius Elisei, mai multe postări
„Am pulsul mărit de când te-am găsit/Și mă bate un gând/Sunt gata să fiu fericit, da/Tu mă duci departe de tot/Nu știu cu ce viteză trăiesc/Dragă, mă duci în alt univers/Spune-mi, mai avem mult de mers?/Mă faci beat și fericit, tânăr și neliniștit”, sunt versurile care rulează în dreptul imaginii postate de Marius Elisei în mediul online.

Zilele recute, Oana Roman a arătat public o conversație pe care a avut-o recent cu Marius Elisei, fostul ei partener și tatăl fetiței sale. Vedeta a publicat pe Instagram mesajul primit de la fostul soț, care i-a cerut neapărat acesteia să renunțe la numele lui.