Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. Vedeta, mai fericită ca niciodată: „Primesc iubire!”

Oana Roman a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. După probleme de sănătate ale mamei sale, vedeta s-a confruntat şi cu despărţirea de Marius Elisei, iar acum a rămas o mamă singură care trebuie să se ocupe de foarte multe lucruri.

07 feb. 2023, 10:51
Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. Vedeta, mai fericită ca niciodată: „Primesc iubire!”
Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. Vedeta, mai fericită ca niciodată: "Primesc iubire!"

Oana Roman a trecut peste despărţirea de Marius Elisei. După ce s-a liniştit şi și-a reorganizat viața, Oana Roman se declară o femeie recunoscătoare vieții, ba, mai mult, a ținut să spună cât de bine se simte acum în pielea sa.

Citeşte şi: Catinca, prima reacţie după ce Oana Roman a acuzat-o că nu-şi vizitează mama: „Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp”

„Orice moment în care putem zâmbi sincer este o victorie! Eu sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă de bucurie, pentru fiecare răsărit, pentru fiecare zâmbet de copil, pentru fiecare moment în care primesc sau ofer iubire, pentru fiecare zi în care sunt sănătoasă. Restul e vânt. Am dus lupte multe și grele în viata asta, dar nu am uitat niciodată sa zâmbesc și sa fiu recunoscătoare. Mulțumesc că am avut puterea să nu mă schimbe răul și sa rămân eu însămi, fidelă mie și convingerilor mele. Nu m-am aplecat și nu m-a doborât nimic până acum tocmai pentru ca eu am știut mereu exact cine sunt! Nu contează ce cred alții, contează ce știi tu despre tine. Atât!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeşte şi: Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi dea actrița fiicei lui Petre Roman

Oana Roman a dat de înţeles că a trăit un adevărat coşmar în cei 10 de ani de relaţie cu Marius Elisei. Vedeta face dezvăluiri şocante după ce s-a despărţit de bărbatul alături de care are o fetiţă în vârstă de nouă ani. „Foarte mulți mi-au scris că spăl rufele în public. Nu. Trebuie să nu mai protejăm pe cei care fac rău. Trebuie să avem curaj să ne exprimăm. Nu este vorba despre spălat rufele în public, asta este o prostie inventată. Este despre a-ți asuma ceea ce ai trăit, despre a nu te mai lăsa călcată în picioare. Eu am trăit ani de zile un abuz mental și emoțional extrem. Ca mine sunt milioane de femei. Nu trebuie să tăcem. Eu nu mai protejez pe nimeni. Eu am curaj să vorbesc despre ceea ce am trăit”, a spus Oana Roman.