Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată, psihic mai ales”

Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman mărturisește că nu are parte de niciun ajutor și că este nevoită să se descurce singură cu toate. După despărțirea de tatăl fețiței, vedeta se ocupă singură de creșterea ei, de casă, dar și de mama ei, care este internată într-un centru de recuperare.

15 sept. 2023, 14:29
Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată, psihic mai ales”
Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale

Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Pe rețelele sociale, Oana Roman a fost întrebată cu se descurcă în rolul de mamă singură. Până de curând, fostul soț mai venea în casa vedetei și o ajuta, dar acum pare că acesta a decis să se retragă definitiv din viața fetei sale.

Citește și: Oana Roman a recunoscut! Pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi din activitatea de influencer: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale

Cu siguranță nu este ușor pentru că da, nu am niciun fel de ajutor. Nici părinți, nici bunici, nici mătuși, nici soț, nici nimic. Sunt eu cu mine și cu Isa. Nu pot spune că este ușor, dar nu am de ales. Practic, m-am învățat și viața m-a învățat că trebuie să iau lucrurile așa cum vin și trebuie să le rezolv pentru că, dacă nu le rezolv, eu nu le rezolvă nimeni.

Și atunci, am grijă și de casă, de Isa și de mama și de absolut tot. Singură. Sunt momente în care mă simt foarte obosită, mă simt foarte stresată. Uneori sunt epuizată, psihic mai ales. Dar mă remontez, meditez, respir și merg mai departe”, a povestit Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman se face profesoară

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu mai multe săptămâni că și-a mutat fiica la o școală privată, care este mai aproape de casă, însă abia acum s-a aflat și motivul care a stat la baza acestei schimbări.

Mai exact, fiica lui Petre Roman a declarat că o să fie profesoară chiar la școala unde o să învețe Isabela din toamnă. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că va preda cursuri de bune maniere.

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a declarat Oana Roman.