Oana Roman a recunoscut! Pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi din activitatea de influencer: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

Multe dintre vedetele din România își expun viața și își mută activitatea profesională în mediul online, iar de la acest lucru nu face excepţie nici Oana Roman. Vedeta recunoaște că este satisfăcută de suma pe care o câștigă și dezvăluie pe ce cheltuiește majoritatea banilor.

07 sept. 2023, 19:00
Oana Roman a recunoscut! Pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi din activitatea de influencer: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

Oana Roman are mare succes în mediul online ca influencer. Veniturile unui influencer de succes sunt unele impresionante, iar acestea provin din campaniile și colaborările cu diverse branduri.

Pe ce își cheltuie Oana Roman banii

Vedeta a afirmat în mediul online că este o împătimită a vacanțelor și consideră că cel mai bun mod de a-ți cheltui bani este pe vacanțe, în acest mod putând să-ţi creezi amintiri.

Citește și Oana Roman, vacanță de lux pe Coasta de Azur! Cu cine a ales vedeta să plece din țară. ”Să ne bucurăm de locurile superbe”

Chiar dacă cu câțiva ani în urmă majoritatea banilor ei erau investiți în piese vestimentare, vedeta a recunoscut că atunci vedea lucrurile diferit. Acum iubește să călătorească alături de fiica ei și din acest motiv pune mereu bani deoparte pentru diverse excursii.

„Eu încă mă bucur de vară și de încă o minivacanță care începe mâine. Călătoriile sunt amintiri prețioase care nu se pierd niciodată, pentru că rămân în suflet pentru totdeauna.

Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte «fitze». Pun bani deoparte pentru călătorii și consider că sunt bani investiți pentru suflet. Isa descoperă lumea și petrece timp de calitate alături de mine. Acesta e cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi”, a scris Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman devine profesoară din această toamnă

Oana Roman a ales să facă o schimbare, iar cât de curând vedeta a decis să devină profesoară. A luat această decizie împreună cu directoarea școlii unde învață fiica ei, iar materia pe care aceasta o va preda este „Bune maniere”.

Citește și Oana Roman se face profesoară. Ce materie va preda la școala unde învață fiica ei: „Am hotărât cu directoarea”

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica și ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni de televiziune.