Marius Elisei, o nouă replică acidă. Oana Roman „ţipă” că bărbatul nu îşi vede copilul: „Mă bufneşte şi râsul. Așteptați jihadul atunci”

Marius Elisei a avut o replică acidă după ce Oana Roman a spus că nu îşi vede copilul. Cei doi păreau să fi revenit la sentimente mai bune după ultima despărţire, însă, lucrurile sunt mai grave decât par. Bărbatul a părăsit-o pe fiica lui Petre Roman şi nu vrea să mai audă de ea.

03 feb. 2023, 14:21
Marius Elisei, o nouă replică acidă. Oana Roman „ţipă” că bărbatul nu îşi vede copilul: „Mă bufneşte şi râsul. Așteptați jihadul atunci”
Marius Elisei a avut o replică acidă după ce Oana Roman a spus că nu îşi vede copilul

Marius Elisei a avut o replică acidă după ce Oana Roman a spus că nu îşi vede copilulMarius Elisei, o nouă replică acidă. Atât el, cât şi mama fetiţei sale, își transmit cuvinte dure după despărțirea care a avut loc la începutul acestui an. Oana Roman îşi varsă năduful pe Instagram, iar fostul ei partener îi răspunde, la fel de dur precum acuzaţiile aduse.

Citeşte şi: Oana Roman, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Marius Elisei: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște”

Recent, Oana Roman a mărturisit că Marius Elisei i-a spus că nu trece printr-o perioadă bună și că își va vedea fetița doar atunci când va fi mai bine. Totodată, ea susține că acesta i-a zis că nu are posibilitatea să o vadă și nici să contribuie la creșterea ei.

Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Marius Elisei, o nouă replică acidă

Marius Elisei a răspuns acuzaţiilor aduse de Oana Roman, însă nu foarte concret. A mai mărturisit că vorbeşte zilnic la telefon cu fiica lui şi nu ştie de ce fosta lui soţie face astfel de afirmaţii.

Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!

Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răspundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.