Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată”

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman. Fostul soț al vedetei a confirmat faptul că s-a mutat din casa în care locuiau împreună și susține că ruptura este definitivă.

27 ian. 2023, 16:51
Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată”
Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2013, iar în februarie 2021 au divorțat la notar. La câteva luni distanță au anunțat că își vor mai acorda o șansă. Lucrurile nu au mers însă așa cum și-ar fi dorit, iar de această dată ruptura pare a fi una definitivă.

Citește și: Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta recunoaște că a fost părăsită: ”Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum”

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

La scurt timp după ce Oana Roman a anunțat că ea și fostul soț nu mai sunt împreună, Marius Elisei a confirmat vestea. Acesta a mărturisit că nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu fosta lui parteneră de viață. „Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița.

Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a spus Marius Elisei, pentru Spynews.ro.

Oana Roman nu a rămas indiferentă la declarațiile lui Marius Elisei și i-a răspuns în mod ironic pe rețelele de socializare: „Vreau să-i mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”.

Fiica lui Petre Roman a susținut că despărțirea de Marius Elisei era iminentă din moment ce viziunile lor despre viață erau total diferite și se simțeau nefericiți în relație. „Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. (…) Eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.