Oana Roman suferă enorm după despărțirea de Marius Elisei. Încă mai speră la o împăcare: „10 ani într-un minut”

Oana Roman nu a mai rezistat și și-a pus sufletul pe rețelele de socializare, după ce Marius Elisei a ales să plece de acasă.

17 ian. 2023, 10:21

Oana Roman suferă foarte tare și încă mai speră că Marius Elisei se va răzgândi și se va întoarce acasă. De curând, aceasta a postat câteva forografii de la nuntă și amintiri alături de tatăl fetiței sale. Alături de aceste imagini, Oana a scris și un mesaj emoționant: „10 ani într-un minut. Atât vreau să rămână. Amintirile astea”.

Citește și: Primele declarații făcute de Rareș Ciciovan, după ce a anunțat divorțul de Georgiana Lobonț: „S-a terminat, e simplu!”

Cum a reacționat Marius Elisei

După ce Oana Roman a recurs la acest gest, fostul său soț a postat o singură fotografie în care pare destul de trist, chiar dacă are un zâmbet în colțul gurii. „N-am ce să mai spun… Te pup”, a scris Marius.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Elisei (@eliseimarius)

Comentariile fanilor o vor supăra cu siguranță pe Oana.

„Orice om are dreptul la fericire! Nu vă potriviți și basta!”, a spus cineva. „Las-o, măi băiete, îți irosești viața, fără sens. Tot împacă-te, desparte-te! O viață ai, și asta, zdruncinată”, au fost alte comentarii.

Citește și: Florin Salam îl demolează pe Alex Bodi. Afacerea în care s-a folosit de numele manelistului: „Am crezut că e un joc. Văd că vrea să se îmbogățească pe spatele meu”

Oana Roman, urmărită de belele

Drama sentimentală nu e singura prin care trece Oana. Aceasta a anunțat că i s-a stricat mașina de spălat. Totuși, nu s-a panicat și a apelat la ajutorul unei firme specializate care i-a rezolvat problema. Aceasta spune că nu crede în conceptul de Blue Monday  și că încearcă să fie mereu liniștită.

Totodată, pentru că a rămas singură în grija câinilor și a copilului, vedeta spune că nu mai are timp să ajungă la coafor pentru a se vopsi.