Marius Elisei rupe tăcerea după ce Oana Roman a declarat că relaţia lor scârţie: „Voiam să se afle”

Marius Elisei rupe tăcerea după ce Oana Roman a declarat că relaţia lor scârţie. În ultima perioadă se zvonește că cei doi ar avea probleme în relația de cuplu. Fiica fostului premier al României a uimit recent cu o declaraţie despre ”ciorba reîncălzită”.

29 iun. 2022, 22:59
Marius Elisei rupe tăcerea după ce Oana Roman a declarat că relaţia lor scârţie: „Voiam să se afle”

Marius Elisei rupe tăcerea după ce Oana Roman a declarat că relaţia lor scârţie. Potrivit acesteia, se pare că diferența de 10 ani dintre ei și-a pus amprenta asupra modului în care văd viața.„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, spunea Oana Roman.

Marius Elisei rupe tăcerea

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Marius Elisei a clarificat lucrurile și a mărturisit că relația lor merge perfect. „Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări.

Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care să atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. merge relația cu Oana Roman)”, a declarat Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeşte şi: Oana Roman, complet nemachiată: „Dovadă că se poate și fără filtre și fără machiaj”

Oana Roman, decisă să slăbească din nou

Oana Roman se luptă cu kilogramele în plus de când se știe. A încercat toate variantele posibile de a scăpa de ele. Uneori a funcționat, alterori nu. De data aceasta vedeta e și mai ambițioasă și motivată să slăbească.

Fiindcă a venit deja sezonul cald și se pregătește de vacanță, Oana Roman a decis să scape de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor pascale. Vrea neapărat să își permită din nou să poarte rochițe strânse pe corp. A luat trei kilograme de sărbători și vrea neapărat să le dea jos. A început procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, însă are și o dietă bazată pe fasting. Se înfometează ore întregi și chiar a reușit să bată recordul.

De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman.

În pandemie, Oana a reușit sădea jos 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în proceduri corporale. Tot în această perioadă, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au început să-și amenajeze curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să se ocupe de toate cele, mai ales fiindcă e pasionat de amenajări interioare și grădinărit.