Oana Roman, decisă să slăbească din nou. Dieta drastică la care a apelat ca să scape de kilograme în plus

Oana Roman se luptă cu kilogramele în plus de când se știe. A încercat toate variantele posibile de a scăpa de ele. Uneori a funcționat, alterori nu. De data aceasta vedeta e și mai ambițioasă și motivată să slăbească.

17 mai 2022, 09:09
Oana Roman, decisă să slăbească din nou. Dieta drastică la care a apelat ca să scape de kilograme în plus

Fiindcă a venit deja sezonul cald și se pregătește de vacanță, Oana Roman a decis să scape de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor pascale. Vrea neapărat să își permită din nou să poarte rochițe strânse pe corp.

A luat trei kilograme de sărbători și vrea neapărat să le dea jos. A început procedurile de slăbit la clinicile de înfrumusețare, însă are și o dietă bazată pe fasting. Se înfometează ore întregi și chiar a reușit să bată recordul.

Citește și Oana Roman reacţionează după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman. „Degenerările astea neuronale nu stau pe loc”

Dacă vă întrebați cât a rezistat Oana Roman nemâncată fără să leșine, a povestit chiar ea.

„De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate, pentru Click!.

În pandemie, Oana a reușit sădea jos 20 de kilograme. Secretul fiicei lui Petre Roman nu a constat doar în dietă, ci și în proceduri corporale.

Tot în această perioadă, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au început să-și amenajeze curtea vilei lor. Oana îl lasă pe Marius să se ocupe de toate cele, mai ales fiindcă e pasionat de amenajări interioare și grădinărit.

„Ne pregătim să începem amenajările în curtea casei! A trebuit să vină vremea propice pentru ca să ne apucăm și noi de lucrări. Trebuie să strângem și bani că nu e deloc ieftin! Sper ca într-o lună să începem lucrările pentru că s-a organizat Marius, ca să nu facă pe bucăți, cum a făcut astă-vară.

Citește și Oana Roman, gest rușinos pe stradă! Vedeta îi critică pe alții, dar ea face fix la fel

Vrea să facă totul odată. Sper ca, din momentul în care va începe, într-o lună să fie gata cu toate. Trebuie să-și facă echipa, că nu poate singur să le dovedească pe toatede unul singur. Să adune toate materialele, ca să meargă totul șnur”, ne-a mai spus Oana.

În tot acest timp, cât Marius se ocupă de amenajări, Oana pleacă în vacanță cu fiica ei. „Vreau să plecăm în Deltă câteva zile, eu cu Iza. Pe Marius îl lăsăm să termine curtea. N-am mai fost cu pandemia asta de doi ani și îmi e tare dor de Deltă. Când ia Iza vacanță în iunie mergem în Deltă câteva zile.

După care vreau să ajungem neapărat pe Coasta de Azur, îmi iau și casă acolo, nu am renunțat la idee, sunt prietenele mele acolo. N-am lipsit decât în anii cu pandemia”, a mai spus Oana.


loading...
Partenerii noștri