Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman: ”Lasă-mă așa cum sunt eu, slab, prost, cum mă bârfești tu”

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit definitiv de Marius Elisei cu care a avut o relație mai bine de 10 ani și din care a rezultat o fetiță.

30 ian. 2023, 18:24
Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman: ”Lasă-mă așa cum sunt eu, slab, prost, cum mă bârfești tu”
Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman. Motivul despărțirii a fost dezvăluit de Oana Roman fanilor săi de pe rețelele de socializare, iar la scurt timp Marius Elisei a avut și el o primă reacție.

Citește și Oana Roman profită de libertate după ce s-a despărţit de Marius Elisei: „Am ieşit cu o prietenă la masă şi m-am simţit de parcă mă eliberasem din puşcărie. Ani de zile a trebuit să mă justific pentru orice ieşire”

Marius Elisei rupe tăcerea după despărțirea de Oana Roman

Spre deosebire de fosta sa parteneră de viață, Marius Elisei a preferat să păstreze discreția și să nu dea noi subiecte de bârfă.

Însă speculațiile apărute în ultimele zile l-au scos din minți pe fostul soț al Oanei Roman, care nu a mai suportat și le-a cerut celor care au lansat tot felul de speculații despre acest subiect să se oprească.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează”, a transmis Marius Elisei.

Recent, fiica lui Petre Roman a dezvăluit pe rețelele de socializare care este adevăratul motiv al despărțirii și a anunțat că nu mai locuiește de ceva timp cu Marius Elisei.

Oana Roman a anunțat că acesta a părăsit căminul conjugal la scurt timp după ce au decis să mai acorde o șansă relației lor.

„Acum vor curge râuri de cerneală, cum s-ar spune, vor apărea titluri că Marius a părăsit-o pe Oana. Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Citește și Adevăratul motiv al despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta recunoaște că a fost părăsită: ”Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum”