Marius Elisei scoate alte arme la atac! Bărbatul o acuză pe Oana Roman de infidelitate: „Știu cine e omul. Se duce la el acasă noaptea. Am văzut toată convorbirea”

Scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman capătă proporții uriașe. Bărbatul a acuzat-o pe fiica fostului premier de infidelitate, ba mai mult susține că are și dovezi în acest sens.

11 ian. 2024, 08:49
Marius Elisei scoate alte arme la atac! Bărbatul o acuză pe Oana Roman de infidelitate: „Știu cine e omul. Se duce la el acasă noaptea. Am văzut toată convorbirea”
Marius Elisei, scoate alte arme la atac! Bărbatul o acuză pe Oana Roman de infidelitate: „Știu cine e omul. Se duce la el acasă noaptea. Am văzut toată convorbirea””

Invitat în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Marius Elisei a adus la lumină noi probleme din relația sa tumultuoasă cu Oana Roman. Fostul soț al celebrei vedete i-a adus acesteia acuzații de infidelitate, pretinzând că deține și dovezi în acest sens. Toate acestea s-ar fi întâmplat după divorțul oficial din 2021, moment în care cei doi au decis să ofere o nouă șansă poveștii lor de dragoste.

Citește și: Oana Roman, amenințată și șantajată de fostul soț. Cu ce o are Marius Elisei la mână pe vedetă: „Îmi era frică să răspund la telefon, să ies din casă. A fost un iad”

Marius Elisei a expus public detalii șocante despre presupusa aventură a Oanei Roman cu un afacerist, afirmând că ar fi petrecut o noapte romantică cu un bărbat sub pretextul semnării unui contract. Această dezvăluire vine în contextul unui scandal mediatic în care cei doi foști soți își aruncă reciproc acuzații, iar Marius Elisei pare hotărât să dezvăluie mai multe aspecte controversate ale relației lor tumultuoase.

„Eu, dacă îți zic ceva despre o persoană, tu te aprinzi? Iei foc? Când a plecat la mare, a plecat cu Vica Blochina și încă o fată. S-au cazat toate trei într-un hotel, după care, seara sau pe la prânz spre seară, s-au dus la o cherhana, unde era evenimentul respectiv. S-au dus acolo, a venit seara, ea, între timp, vorbea cu respectivul. L-a chemat acolo. După aia, am primit un telefon: „Băi, e Oana aici’. Zic: „Bine, mă, las-o’.

M-au sunat foști paparazzi, nu mai lucrează de 3-4 ani. Nici nu ne împăcasem. Vine tipul respectiv, fac poze împreună, după care ea ce face? Se duce la om acasă să semneze contractul, noaptea, rămâne până a doua zi dimineață să semneze contractul. Ea s-a dus la el. Știu cine e omul. Mi-am zis eu: „Pentru copil, cu omul ăsta nu este ok’. M-am dus acasă și am întrebat-o pe Isabela cum e și dacă își dorește să revină acasă, după care ea l-a anunțat pe el că eu am venit acasă. I-am luat telefonul și am văzut toată convorbirea. E și el divorțat, are o fetiță. Nici nu contează, te duci și semnezi contracte noaptea, la el acasă’, a povestit el, la Xtra Night Show.

Marius Elisei mai spune că a confruntat-o pe Oana Roman cu privire la episodul de infidelitate. De altfel, ar avea dovezi care să-i susțină acuzațiile, respectiv conversațiile dintre fosta soție și presupusul amant.

„Eu îi zic: „Vezi că nu s-a comportat omul ăla bine cu tine, te-a ținut la ușă vreo patru minute, iar o doamnă nu se ține la ușă patru minute. Ăla i-a zis să-și securizeze telefonul și să aibă grijă. Au continuat convorbirile, i-a zis că i-e dor de el’, a mai adăugat el.

Citește și: Oana Roman a venit cu dovezi, după ce Marius Elisei a acuzat-o că i-ar fi ascuns sarcina timp de patru luni. ”Minciuna are picioare scurte. Oricât de deștept ești, uiți ce ai spus și te dai în vileag”