Oana Roman, amenințată și șantajată de fostul soț. Cu ce o are Marius Elisei la mână pe vedetă: „Îmi era frică să răspund la telefon, să ies din casă. A fost un iad”

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre ultima perioadă din viața ei alături cu tatăl fiicei sale, Marius Elisei. Cei doi nu s-au mai înțeles și au decis să plece pe drumuri separate în viață, însă procesul a fost unul foarte lung și greu, după cum chiar vedeta a recunoscut. Nu au lipsit nici amenințările și nici șantajul dintre cei doi foști soți.

09 ian. 2024, 09:35
Oana Roman, amenințată și șantajată de fostul soț. Cu ce o are Marius Elisei la mână pe vedetă: „Îmi era frică să răspund la telefon, să ies din casă. A fost un iad”
Oana Roman, amenințată și șantajată de fostul soț. Cu ce o are Marius Elisei la mână pe vedetă: „Îmi era frică să răspund la telefon, să ies din casă. A fost un iad”

Oana Roman a făcut publice mai multe detalii din căsnicia cu Marius Elisei. Cei doi nu se mai înțelegeau de mai mulți ani, însă cu greu au reușit să se separe definitiv. Vedeta susține că procesul a fost unul foarte dificil, cu atât  mai mult cu cât bărbatul nu voia să accepte despărțirea.

Citește și: Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor: „Nu văd șanse între Deea și Robert”. Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman, amenințată și șantajată de fostul soț

Oana Roman a trecut printr-un an extrem de dificil, atât în ceea ce o privește pe mama ei, cât și din punct de vedere sentimental. Pe lângă problemele din căsnicia cu Marius Elisei, și Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe episoade critice, fiind chiar la un pas de a-și pierde viața din cauza problemelor de sănătate. Pentru a se asigura că mama ei este bine îngrijită, Oana o vizitează foarte des, ba chiar le-a spus urmăritorilor de pe internet că se simte de parcă rolurile lor s-ar fi înversat.

„În primul rând, a fost un an foarte, foarte greu pentru mama și pentru mine, pentru că a fost un an în care ea nu s-a simțit bine, în care a suferit două intervenții chirurgicale majore, în care a fost internată de multe ori. De multe ori, am crezut că o să o pierdem și toate aceste lucruri pe mine m-au obosit mental. (…) Cumva am ajuns în punctul în care eu sunt cumva mama și ea este copilul, adică eu am responsabilitatea ei și grija ei să îi fie bine, să fie foarte bine îngrijită”, a declarat Oana Roman pentru spynews.ro.

Relația vedetei cu Marius Elisei a fost una extrem de tumultoasă, iar aceasta nu s-a ascuns niciodată de la a face publice aceste detalii. Ce nu știe multă lume însă este că ruptura nu a venit recent, ci în urmă cu câțiva ani, când Marius Elisei ar fi pus-o pe soție să aleagă întrea el și mama ei, care la acel moment locuia alături de ei. După multe alte episoade grele, vedeta a decis să pună capăt suferinței. În momentul în care bărbatul a văzut că Oana este categorică și că nu mai există o cale de întoarcere, ar fi amenințat-o că își ia viața și că va face publice anumite detalii stânjenitoare la TV despre ea.

„Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct. (…) Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani. (…) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație. (…) Evident că da (n.r. l-a iubit pe Marius Elisei). Au fost chiar și amenințări cu suicid, mi-a zis că nu mai are pentru ce să trăiască, el m-a amenințat că se va duce la podcasturi, că va spune lucruri despre mine”, a mărturisit Oana Roman.

Marius Elisei ar fi manifestat primele schimbări de comportament imediat după ce au ajuns în fața altarului. Gelozia și cuvintele jignitoare erau la ordinea zilei, iar vedeta mărturisește că devenise cu adevărat terifiată, întrucât frica era cuvântul care le guverna relația din orice punct de vedere.

„A durat până după ce am născut. Până după nuntă. După care ei (n.r. persoanele cu personalitate narcisică) încep, când sunt securizați foarte tare în relație și știu foarte clar că nu mai ai șanse de scăpare, încep încet, încet și trag preșul de sub picioare.  Nimic nu e bine. Tot ce greșește el sau ea e din cauza ta, se poartă urât, vorbește urât, te jignește, te face să crezi că nu ești bun de nimic, te face să crezi că totul e din vina ta, te face să crezi că ai pierdut acea iubire și acea fericire din cauză că tu ai o problemă, că tu ai făcut ceva ce nu a fost bine și apoi se victimizează. Ajunsesem să merg pe vârfuri, cum se spune, în propria mea casă. Ajunsesem să îmi fie frică să răspund la telefon. Dacă ieșeam undeva, la un eveniment, la o nuntă sau la o petrecere, mie îmi era frică să mă duc să mă salut cu persoane de gen masculin. Îmi era frică la propriu. Ultimii ani au fost un iad”, a continuat ea.

Citește și: Marius Elisei riscă să ajungă la închisoare! Oana Roman, dezvăluiri din vacanță: ”Poate știe el!”