Marius Gavrilă a pierdut lupta cu kilogramele. Cum arată acum impresarul care a slăbit ca să câştige pariul cu Cătălin Măruţă FOTO

Marius Gavrilă, impresarul care în 2012 a slăbit 70 de kg într-un timp record doar pentru a câştiga pariul cu Cătălin Măruţă, a pierdut lupta cu kilogramele. Bărbatul a luat din nou proporţii şi se pare că nici operaţia de micşorare a stomacului nu l-a mai salvat.

20 dec. 2016, 11:32

In anul 2012, impresarul Marius Gavrila ajunsese la o greutate deosebit de periculoasa, de 165 de kilograme, iar realizatorul emisiunii „La Maruta” i-a intins o mana de ajutor, motivandu-l sa slabeasca, scrie cancan.ro. Ulterior, Gavrila a trecut printr-o operatie de miscorare a stomacului si intr-un an a reusit sa slabeasca mai bine de 70 de kilograme.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, anunţ-surpriză pe Facebook: „Soţia mea e…”

Acum, se pare însă că Gavrilă a pierdut avantajul câştigat în timp record şi a scăpat din nou kilogramele de sub control. Deşi este o persoană energică şi plină de voie-bună, impresarul are grave probleme cu greutatea, grăsimea nemaiputând fi ascunsă nici de hainele care-l cuprind cu greu.