Marius Lăcătuş, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre echipa ARMATEI. Ce se întâmplă cu CSA STEAUA

Marius Lăcătuş, directorul tehnic al noii echipe a Armatei, a declarat că CSA Steaua nu vrea să locul din Liga I al celor de la FCSB. "Fiara" caută încă antrenor şi speră că echipa să ajungă în Liga I în 2020, când arena din Ghencea va reintra în circuit după modernizare.

16 feb. 2017, 08:18
Marius Lăcătuş, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre echipa ARMATEI. Ce se întâmplă cu CSA STEAUA

Marius Lăcătuş are mult de muncă până la vară, când CSA Steaua va fi înscris în Liga a IV-a sau a V-a.

„Așteptăm cu nerăbdare să înceapă competițiile și să avem un lot cu care să plecăm în pregătire în iunie. Pe lângă tineri, trebuie să avem și câțiva cu experiență la liga a treia, la liga a doua. Am discutat cu patru, cinci antrenori și le-am dat un termen de gândire. Au primit toate detaliile și sper să alegem varianta cea mai bună. Cât de curând, un fost jucător al Stelei va deveni antrenorul acestei echipe”, a spus Marius Lăcătuş pentru GSP.

„S-a discutat despre un proiect pe patru ani de zile, dar toată lumea din club s-a gândit că ar putea apărea și un an în care să nu promovăm. Noi am vrea să ajungem în trei ani în Liga I, dar nu va fi simplu, nu e neapărat vânt din pupa. Rezultatele depind și de alegerile noastre, de antrenor, de lotul pe care îl alcătuim. Obiectivul e să promovăm an de an. Sperăm ca inaugurarea stadionului modernizat din Ghencea să ne găsească în Liga I”, a mai spus Marius Lăcătuş.

Întrebat despre rivalitatea cu FCSB, „Fiara” a răspuns: „Mai mult decât o rivalitate sportivă nu are de ce să fie. Dacă vom ajunge să jucăm contra formației care evoluează acum în Liga I va fi doar o întâlnire dintr-o competiție și atât. Probabil cu ambiții foarte mari, asta, da!”.

„Am spus din start că vrem să ne câștigăm locul pe merite sportive. Că regulamentul ne permite să fim în liga a patra sau a cincea, OK, acolo jucăm! Nu cred că suporterii și-ar dori să preluăm vreun club din Liga a II-a și să luăm și alt nume odată cu locul. Nici noi nu vrem așa ceva!”, a mai precizat Marius Lăcătuş.