Marius Lăcătuş revine în Liga 1. S-a stabilit prima echipă promovată în elită

CSMS Iaşi este prima promovată în Liga I de fotbal, după ce a terminat la egalitate, 1-1, cu FC Clinceni, miercuri, pe teren propriu, într-un meci din faza play-off a ligii secunde.

28 mai 2014, 17:56
Marius Lăcătuş revine în Liga 1. S-a stabilit prima echipă promovată în elită

CSMS Iaşi, echipă antrenată de Marius Lăcătuş, este prima din liga secundă care a obţinut dreptul de a evolua în viitorul sezon al eşalonului întâi al fotbalului românesc. 

Ieşenii au terminat la egalitate, 1-1, cu FC Clinceni, şi au obţinut punctul de care mai aveau nevoie pentru a promova. Ilfovenii au deschis scorul în Copou, prin Vlad Rusu (21), dar ieşenii au egalat la scurt timp, prin Florin Plămadă (25).

În alt meci din prima serie a Ligii a 2-a Rapid a remizat pe terenul echipei CS Berceni, 2-2.

În cealaltă serie, CS Universitatea Craiova a învins pe ASA Tg. Mureş cu scorul de 2-0 şi mai are nevoie de un singur punct pentru a reveni în elită.

Rezultate:

Seria I – play-off – Etapa 8

ASC Bacău – AFC Unirea 04 Slobozia 0-1

CS Municipal Studenţesc Iaşi – CS FC Clinceni 1-1

ACS Berceni – FC Rapid Bucureşti 2-2

CSMS Iaşi este lider, cu 34 puncte, urmată de Rapid, 33 p, Unirea Slobozia, 32 p, FC Clinceni, 28 p, ACS Berceni, 14 p, SC Bacău, 9 p.

Seria a II-a – play-off – Etapa 8

ACS FC Olt Slatina – ACF Gloria Bistriţa 0-3

CS Universitatea Craiova – AS FC ASA Târgu Mureş 2-0

CSM Râmnicu Vâlcea – CS Metalul Reşiţa 1-1

CS Universitatea este noul lider, cu 33 p, urmată de ASA Tg. Mureş, 31 p, CSM Rm. Vâlcea, 27 p, Gloria Bistriţa, 24 p, CS Metalul Reşiţa, 22 p, FC Olt, 12 p.