Marius Manole, accident la teatru. Actorul a ajuns de urgență la spital

Actorul Marius Manole a suferit un accident sâmbătă seara, în timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna”. Actorul s-a ales cu o rană profundă la picior și a fost nevoie să meargă la spital pentru a fi cusut.

04 feb. 2024, 08:27
Marius Manole, accident la teatru. Actorul a ajuns de urgență la spital

Marius Manole, accident în timpul unui spectacol la Teatrul Național București. Din fericire, actorul a reușit să-și ducă spectacolul până la capăt și după spectacol a ajuns la spital unde medicii i-au cusut rana de la picior.

Citește și: Marius Manole, decizie şocantă: „40 de ore fără mâncare”. Dieta fasting la care recurge cunoscutul actor

”Dragii mei, in seara asta in timpul spectacolului “Repetitie pentru o lume mai buna” a avut loc un accident nedorit. Spectacolul a fost dus la bun sfarsit. Am fost la Spitalul Universitar unde foarte repede m au cusut si acum sunt in regula cat de cat :)))

Nu voi suspenda niciun spectacol, doar ca va trebui sa adaptez toate miscarile din toate spectacolele. Rog sa aveti intelege pentru urmatoarele 15 zile.

Citește și: Marius Manole, despre decizia care i-a schimbat complet viața. S-a mutat în București pentru iubita lui, dar s-au despărțit: „Am venit după marea dragoste, de care s-a ales praful”

Multumesc colegilor mei pentru grija. O echipa e totusi o echipa. Multumesc si sa aveti grija de voi”, a scris Marius Manole pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie de la spital.