BOMBA anului în SHOWBIZ! Marius Moga va DEVENI tătic

De mai bine de un an Marius Moga trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Bianca Lăpuşte. Pentru că lucrurile au evoluat rapid între cei doi, nu doar că cei doi s-au logodit, dar compozitorul şi reporterul ProTv îşi doresc să devină părinţi într-un timp cât mai scurt cu putiinţă.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 10:47
BOMBA anului în SHOWBIZ! Marius Moga va DEVENI tătic

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte formează cel mai retras cuplu din lumea mondenă. Şi asta pentru că cei doi chiar dacă participă la diferite evenimente nu vor să facă declaraţii privind lor sa personală. Însă, cu toate acestea cei de la Libertatea.ro au reuşit să obţină câteva informaţii recente despre planurile de viitor ale celor două vedete.

Mai exact, Bianca Lăpuşte a declarat că deşi între ea şi Marius Moga există o diferenţă de 12 ani, cei doi doresc să devină părinţi cât mai curând şi că ea îl iubeşte pe compozitor pentru ceea ce este ca persoană şi nu pentru că este cunoscut, dar şi că nu ar schimba nimic la el. Mai mult decât atât, Bianca Lăpuşte este convinsă că relaţia ei cu Marius Moga a fost una „complotată” de Univers şi Dumnezeu.

Marius Moga a anunţat în direct că se însoară

„Atunci când l-am cunoscut, nu ştiam câţi ani are şi nici el nu ştia ce vârstă am eu. Nu am simţit nevoia să-l întreb, fiindcă am fost din primul moment pe aceeaşi lungime de undă. Sunt sigură că ne-am întâlnit la momentul potrivit. Ne dorim copii de când ne-am dat seama că vrem să ne petrecem restul vie­ţii împreună. Restul e voin­ţa lui Dumnezeu.

Îi iubesc creativitatea şi locvacitatea. Îi iubesc felul de a fi, îl iubesc fiindcă e protector şi mereu are soluţii. Îl iubesc fiindcă e un bărbat frumos, hotărât, debordează de energie atunci când e nevoie şi e curajos şi dornic să încerce lucruri noi. N-aş schimba nimic la el, fiindcă m-am îndrăgostit de el aşa cum e acum”, a declarat Bianca Lăpuşte.

Citeşte şi  Anul nou a început bine pentru Marius Moga. Dezvaluirea care i-a luat pe toţi prin surprindere