Marius Necula a demisionat din PDL şi va candida la parlamentare pe listele PPDD

Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL şi că va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, în judeţul Brăila, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 12:43
Marius Necula a demisionat din PDL şi va candida la parlamentare pe listele PPDD

Potrivit senatorului Necula, cel care l-a convins să se alăture PPDD este jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan.

„Mă ştiu de mai multă vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan şi acesta mi-a făcut această propunere, să candidez la Brăila. Am tot ezitat. Am spus NU în primă fază. Nu am fost hotărât până acum, dar voi candida pe listele PPDD, tot pentru un mandat de senator, în judeţul Brăila”, a declarat Necula pentru Agerpres.

Necula a precizat că, deşi regretă că a demisionat din PDL, nu a putut accepta ca Organizaţia PDL Galaţi să fie „predată echipei Boldea”.
„Cu regret – şi, sincer, îmi pare rău – am demisionat din PDL. Nu mă mai pot regăsi în acest proiect politic. Sunt oameni în PDL stimabili, dar conducerea organizaţiei a fost predată echipei Boldea”, a afirmat Necula.

El a adăugat că s-ar fi aşteptat ca preşedintele interimar al Organizaţiei judeţene PDL Brăila, Doru Răzmeriţă, şi preşedintele Organizaţiei municipale PDL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, care au primit un aviz negativ din partea Comisiei de etică a PDL, să nu se mai regăsească pe listele partidului pentru alegerile parlamentare.
„Am aşteptat, a fost chiar şi o scrisoare de protest a organizaţiei vizavi de numirea celor doi, dar nu a fost nici o reacţie. Am avut speranţă că măcar decizia Comisiei de etică, condusă de Monica Macovei, va fi una corectă, dar deşi cei doi au primit un aviz negativ, se regăsesc în continuare pe listele PDL-ului”, a mai arătat Necula.

Acesta a susţinut că nimeni nu îi poate reproşa faptul că prin demisie a „trădat” partidul.