Marius Niculae: De când au apărut stenogramele, toţi arbitrii greşesc în defavoarea lui Dinamo

Marius Niculae consideră că arbitrii dezavantajează Dinamo de la apariţia în presă a stenogramelor înregistrărilor telefonice dintre preşedintele executiv al clubului, Cristian Borcea, şi fostul preşedinte al CCA, Vasile Avram.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 11:58
Marius Niculae: De când au apărut stenogramele, toţi arbitrii greşesc în defavoarea lui Dinamo

Atacantul Marius Niculae spune că arbitrilor le este teamă ca nu cumva să greşească în favoarea echipei Dinamo: „Cred că de când au apărut stenogramele acelea cu sticlele de şampanie le va fi frică arbitrilor să nu greşească în favoarea noastră. La fazele care sunt 50-50, nu cred că le dau în favoarea naostră pentru a nu se spune apoi că ne-au ajutat. Acesta e un lucru rău pentru noi pentru că încercăm să câştigăm punctele doar pe teren. Apar însă anumite faze care pot decide soarta unui meci. De la acea convorbire telefonică toţi arbitrii greşesc în defavoarea noastră. Sunt şi ei oameni şi se pune mare presiune pe ei şi atunci greşesc. Sper ca la meciul cu CFR Cluj să nu greşească”.

Jucătorul dinamovist a mai spus că Borcea, care este şi naşul său de cununie, se va întoarce cu siguranţă de la Miami. „Cei de la DNA ştiu mai bine ce au de făcut. Ei ştiu foarte bine legile şi probabil dacă vor fi anumiţi oameni care au greşit sper că vor plăti. Am mai vorbit cu Cristi Borcea, face foate bine. Nu ştiu care este programul lui, dar cu siguranţă se va întoarce în ţară”, a mai spus Niculae.

Presa centrală a publicat stenograma unei discuţii între Cristian Borcea şi Vasile Avram, care a avut loc a doua zi după meciul Sportul – Dinamo, scor 0-2, din etapa a IV-a a Ligii I, şi în care cei doi discută despre arbitrajul partidei din Regie şi despre nişte sticle de şampanie pe care acţionarul FC Dinamo trebuia să i le timită şefului CCA.

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, care îi acuză de luare şi, respectiv, dare de mită.


loading...
Partenerii noștri