Marius Niculae: Piţurcă mi-a zis că rămân în vederile naţionalei

Atacantul dinamovist Marius Niculae a declarat, joi,  că a discutat cu selecţionerul Victor Piţurcă despre neconvocarea sa la lotul naţional pentru meciurile amicale cu Belgia şi Grecia, şi că acesta i-a transmis că va rămâne în vederile sale.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 15:01
Marius Niculae: Piţurcă mi-a zis că rămân în vederile naţionalei

„Nu vreau să comentez declaraţiile domnului Piţurcă, îi respect decizia pe care a luat-o, de a nu mă convoca. Am discutat cu dumnealui despre această problemă, mai multe nu vreau să comentez. Nu voiam să divulg din discuţia avută, dar mi-a zis că voi rămâne în vederile naţionalei, să-mi văd de treaba mea, să joc bine la Dinamo, să marchez goluri, şi cu siguranţă la viitoarele meciuri voi fi şi eu convocat”, a declarat Niculae.

Selecţionerul echipei naţioanle de fotbal a României, Victor Piţurcă, a explicat, luni, într-o conferinţă de presă absenţa golgheterului Ligii I, Marius Niculae, din lotul primei reprezentative prin faptul că partidele cu Belgia şi Grecia se vor disputa în deplasare şi are nevoie de atacanţi rapizi. „Marius Niculae e golgheterul la zi al campionatului, însă strategia pentru aceste două meciuri şi calităţile lui nu impuneau din punctul meu de vedere convocarea lui la aceste jocuri în deplasare, în care am nevoie de fotbalişti de viteză. În acelaşi timp, Marius Niculae e un jucător la care ţin şi cu siguranţă se va regăsi în lot mai ales la partidele de acasă din preliminariile viitoare”, a afirmat selecţionerul.

Atacanţii dinamovişti Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au participat joi la Ora de Prosport de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, unde a fost prezentat noul model de gheată de fotbal Nike T90 Laser IV. Jucătorii au acordat autografe elevilor dar şi profesorilor şi directorului colegiului.