Marius Şumudică l-a dat de gol pe Valerii Moraru: M-a sunat, nu e normal ce se întâmplă acolo

Marius Șumudică a recunoscut luni că a fost sunat din nou de cei de la Rapid pentru a prelua echipa. Fostul tehnician al Concordiei spune însă că nu va accepta să se întoarcă  până ce Valerii Moraru nu va scăpa de Cristi Pustai.

13 apr. 2015, 18:28
Marius Şumudică l-a dat de gol pe Valerii Moraru: M-a sunat, nu e normal ce se întâmplă acolo

Marius Şumudică a intervenit telefonic la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, vorbind despre posibilitatea de a prelua Rapidul. „Atâta timp cât Rapid are antrenor, nu accept nicio clipă să am discuții cu nimeni din conducerea Rapidului, fiindcă îl respect pe Cristi Pustai. Asta i-am spus domnului Moraru, când m-a sunat vineri. Dacă vă rezolvați problema cu antrenorul, vom discuta. Mi-a spus că într-o oră sunt gata actele, bătusem palma. Am auzit că s-au băgat suporterii, nu știu dacă e adevărat.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în Giuleşti. Cristi Pustai rămâne la RAPID

Am înţeles că e vorba despre cei doi conducători de galerie care sunt și acţionari. Domnul Moraru a încercat să-mi explice vineri seara că au fost unele probleme. Astăzi, de fapt ieri seară, am refuzat o ofertă de la Brașov. În această dimineață am reluat iar discuția cu Rapid, m-au sunat, le-am spus același lucru. Nu se pune problema acestei discuții, având în vedere că există un antrenor.

Eu acolo am niște jucători pe care-i respect foarte mult. Mă refer la Daniel Niculae, Bornescu, Pancu. Rapidul în momentul de față e ca și retrogradată, dar atât timp cât sunt șanse matematice eu consider că locul lor nu e acolo. E foarte dificil să spun că pot salva Rapidul dacă voi ajunge acolo. Dacă vor rezolva problema actualului antrenor putem vorbi„.