Marius Şumudică, luat cu ambulanţa de la antrenament: „Am fost rău, rău, am stat internat două zile”

Șumudică a mai avut probeleme asemănătoare în trecut. În decembrie 2019, a fost internat tot din cauza unei bronhopneumonii.

02 ian. 2023, 21:40
Marius Şumudică, luat cu ambulanţa de la antrenament: „Am fost rău, rău, am stat internat două zile”
Marius Şumudică, dat afară de la Malatyaspor

Marius Șumudică (51 de ani), antrenorul saudiților de la Al Raed, a trăit un moment de cumpănă având nevoie de îngrijiri medicale. Antrenorul a fost internat de două ori din cauza problemelor de sănătate.

„Am fost internat două zile, nici n-am participat la antrenamente, deoarece am făcut o bronhopneumonie obstructivă și nu mi-am revenit nici acum, vorbesc foarte greu. Am fost rău, rău.

Mi-au dat Ventolin (n.r. – medicament care tratează simptimele bolilor bronhopulmonare obstructive), să-mi deschidă bronhiile pentru a putea să respir, mi-au dat Dexametazonă, foarte multe medicamente. A fost un virus, nu știu, sau trecerea de la rece la cald.

Marius Şumudică i-a înnebunit pe arabi! A dansat pe ritmuri orientale în fața fanilor VIDEO
Aici e foarte frig în momentul de față, înțeleg că în România și în București sunt 17-18 grade. Aici plouă de rupe pământul și sunt 5-6 grade”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii „Liga Digi Sport”, potrivit gsp.ro.

Șumudică a mai avut probeleme asemănătoare în trecut. În decembrie 2019, a fost internat tot din cauza unei bronhopneumonii. Conform medicilor, bronhopneumopatia obstructivă reprezintă un tip sever de pneumonie care afecteaza plămânii.