Marius Şumudică: Nu exclud să merg să antrenez în Turcia, îmi place Erdogan

Marius Şumudică, a declarat, marţi dimineaţă, că nu are nicio ofertă de la CS Universitatea Craiova, afirmând că se gândeşte să plece în străinătate. Şumudică nu ar mai refuza nici vreo ofertă din Turcia, deoarece lui îi place de preşedintele Recep Tayyip Erdogan.

18 apr. 2017, 09:40
Marius Şumudică: Nu exclud să merg să antrenez în Turcia, îmi place Erdogan

Din discuţiile avute cu Junior Morais, mi-a spus că e destul de greu să continue la Astra, că vrea să plece în străinătate sau probabil la FCSB. Nu pot să continui la Astra şi să o iau de la zero, noi pierdem mulţi jucători. Discutăm, dar nu ştiu dacă e atât de imortantă latura financiară, ci ceea ce vom face. Nu aş vrea să rămânem fără jucători. Trebuie să vedem cu ce rămânem, dacă nu, poate este timpul altor antrenori, eu nu pot sta să formez o echipă iar de la zero, nu am timp şi nici răbdare.

Nu există niciun fel de discuţie cu cei de la Craiova, am spus că este o echipă frumoasă şi m-am întâlnit cu patronul lor acum un an de zile, am avut o discuţie mai extinsă, dar nu pentru a bate palma şi nu s-a pus problema unei colaborări. Pentru mine primează ofertele din străinătate. Există interes din partea unor echipe. Nu exclud nici Turcia, mie îmi place cu Erdogan. E bine cu Erdogan„, a declarat Şumudică, la Digisport Matinal.

Şumudică a vorbit şi despre faptul că Denis Alibec s-a supărat şi a plecat la vestiare nervos după ce a fost înlocuit în minutul 60 al meciului dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-0. „Nu aş vrea să intru iar în conflict cu Reghecampf. Noi trebuie să înghiţim glumele lui Reghecampf, când spunem noi ceva, apare el şi ne pune la punct. Nu este problema mea ce s-a întâmplat cu Alibec. Când era la Astra se spunea că dădea din mâini, că ce îmi face. Ce mi-a făcut?

Mi-a dat vreo 16 goluri, a tras echipa după el şi a câştigat titlul, asta i-a făcut lui Şumudică. Nu l-am băgat un meci cu Petrolul, a intrat, mi-a dat gol, a venit să se bucure, i-am luat palma şi mi-am dat peste faţă, de atunci a devenit copilul meu. Dar asta ţine de şmecherie. Cred că lui Denis îi pare rău de ce s-a întâmplat. Pe cât este Denis de impozant şi de mare, este un băiat sensibil şi trebuie să ştii cum te porţi cu el„, a subliniat tehnicianul Astrei.

Astra vrea să arbitreze lupta pentru titlu dintre FCSB, FC Viitorul şi Dinamo, spune Şumudică: „Sper să creştem uşor în joc şi să arbitrăm campionatul. Ne vom apăra şansele corect, jucăm cu FCSB, FC Viitorul şi Dinamo, cel mai bun să câştige, dar noi ne dorim să facem maxim de puncte. Clasarea cât mai sus înseamnă bani şi o vacanţă cât mai lungă pentru jucători, automat jucând mai puţine tururi preliminare în cupele europene„.

Turcii au spus „da” la un rererendum care îi oferă puteri sporite preşedintelui Erdogan. Conform rezultatului provizoriu al votului, tabăra ”da” a obţinut 51,37% din voturile exprimate, după numărarea a 99,45% din voturile exprimate.

La finalul anului trecut, Şumudică a avut o ofertă de a prelua conducerea tehnică a echipei turce Gaziantepspor, însă a refuzat-o după ce a avut loc un atentat în apropierea stadionului clubului Beşiktaş Istanbul.