Marius Şumudică, varianta secretă a lui Becali pentru a FCSB. Ce condiţie a pus „rapidistul”

Marius Șumudică a recunoscut că este tentat de o colaborare cu Gigi Becali, chiar și la FCSB, deși s-a declarat a fi un "rapidist convins". Șumudică este varianta secretă a lui Gigi Becali, lucru dezvăluit în exclusivitate de Digi Sport.

24 dec. 2018, 08:17
Marius Şumudică, varianta secretă a lui Becali pentru a FCSB. Ce condiţie a pus „rapidistul”

Marius Șumudică a vorbit deschis despre o viitoare colaborare cu Gigi Becali dar, totodată, l-a anunțat pe finanțatorul FCSB ce nu are voie să facă.

„Nu cred că vine Gigi săptămânal să îmi spună ce să fac la antrenamente. Nu cred că face așa ceva pentru că atunci nu ar putea lucra cu Șumudică. Pe teren, Șumudică lucrează. A, că nu-i convine o schimbare sau că vrea să facă altceva, până să o facă și pe aia, trebuie să joace echipa prost, să intervină la momentul respectiv. Săptămânal, cei care lucrează cu echipa sunt răspunzători de rezultatele echipei, de accidentări, de tot ce se întâmplă în cadrul echipei. Și cred că aici antrenorul este decizional și este răspunzător”, a spus Marius Șumudică la Digi Sport Special.

Varianta ca Marius Șumudică să antreneze FCSB a mai fost vehiculată în spațiul public, chiar după ce tehnianul a ieșit campion cu Astra. Trecutul rapidist, dar și prezența lui Mihai Stoica au împiedicat această mutare. De altfel, MM Stoica declara public acest lucru în 2017.

„Nu cred că aş putea să lucrez cu Şumudică la Steaua. Este un antistelist convins care a avut atâtea ieşiri. Problemele pe care le-am avut sunt de domeniul trecutului. Noi am fost prieteni, a fost discuţia aia, am stat foarte mult şi nu am vorbit, acum chiar o să-l deblochez pe Whatsapp, nu-i problemă, doar că nu mă văd colaborând cu Şumudică la Steaua”, spunea Mihai Stoica în 2017.

Lucrurile par să se fi schimbat la finalul lui 2018, mai ales din punctul de vedere al lui Marius Șumudică.

„Nu știu dacă ar împiedica cu foarte mult prezența lui Mihai Stoica acolo. Și Mihai Stoica, la un moment dat, își dorește să facă performanță. Eu nu vreau să contest acum rezultatele lui Dică și nici nu vreau să contest priceperea lui Mihai Stoica în continuare și puterea lui de decizie în momentul de față. Nu știu exact cât se implică sau ce face. Eu mi-aș fi dorit un patron care vrea să și conducă, dar să-ți pună la dispoziție salariile la zi și să poți să lucrezi săptămânal cu echipa”, a spus Marius Șumudică.