Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale: „A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice”

Marius Ţeicu a făcut mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale. Patricia era singurul copil al artistului și s-a stins la doar 41 de ani, în urma unei boli crunte. Deşi familia a încercat din greu să îi găsească leac, din păcate a pierdut lupta.

21 mart. 2022, 20:26
Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale: „A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice”
Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale

Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale. A fost cea mai mare bucurie pentru artist, când s-a născut fiica lui, şi cea mai mare durere, atunci când a pierdut-o. Chiar dacă au trecut câţiva ani de la tragedie, inima îi este dărâmată şi acum.

Citeşte şi: Imagini de colecţie cu Marius Ţeicu şi fiica lui, Patricia VIDEO

Marius Ţeicu, mărturii dureroase la 5 ani de la moartea fiicei sale

Compozitorul și-a adus aminte cu nostalgie de momentul în care Patricia a venit pe lume. „A fost un virus care a declanșat leucemia. Putea să aibă două finalizări, ori să paralizeze tot restul vieții, ori să facă leucemie. Noi atunci am sperat că prin tratament… A trecut timp de trei ani prin niște lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize, la spital.

Umblam cu eprubeta de sânge la mine și duceam la câte un institut unde era mai performant. Ne bucuram când era mai bine, după aia iar era mai rău. Niciodată nu apuci să spui tot unui om când îl pierzi, îți dai seama.

A fost cea mai mare fericire din viața mea, atunci când s-a născut. A fost bucurie cât a trăit și cea mai mare durere a mea și a Rodicăi a fost când a plecat. George Grigoriu mi-a fost naș, iar nașii ei au fost cei doi frați gemeni, copiii lui, Patricia și Cezar.

Am mai orchestrat câteva piese. Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac în ultimii cinci sau şase ani, de când cu boala Patriciei!‘, a spus Marius Țeicu, potrivit Viva.ro.