Marius Tucă, dezvăluiri despre salariul primit când era șef la Jurnalul Național: „Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu”

Marius Tucă și-a adus aminte de perioada sa de glorie în presa scrisă, atunci când lucra la ziar și avea un salariu mai mare ca al Andreei Esca.

26 iul. 2022, 13:50
Marius Tucă, dezvăluiri despre salariul primit când era șef la Jurnalul Național: „Salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu”

Invitat în podcastul „Fain & Simplu”, al lui Mihai Morar, Marius Tucă a fost întrebat dacă a avut vreodată șansa de a face o televiziune de știri. Jurnalistul a răspuns afirmativ și a mărturisit că regretă că nu a făcut acest lucru. Totodată, Marius Tucă a explicat că la vremea aceea o ducea foarte bine și avea un salariu la care nu a vrut să renunțe.

„Da, am avut. Nu am făcut pentru că îmi era bine. Câștigam atât de mult încât salariul Andreei Esca era o glumă față de cât câștigam eu atunci ca șef de ziar și om de televiziune. Era vorba de bani foarte mulți. Știi că e vorba aia că dacă ai da timpul înapoi ai schimba ceva? Da, aș schimba, aș face acea televiziune. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș lua și un radio de atunci să-l fac. Sunt multe lucruri pe care le-aș schimba. Aș face un ziar care să fie al meu. Și azi aș face. Cu toate riscurile. Nu s-a terminat presa scrisă”, a declarat Marius Tucă.

Cât câștiga Marius Tucă în presa scrisă

Marius Tucă a fost, timp de 22 de ani, la conducerea ziarului „Jurnalul Național”. Și-a anunțat demisia în februarie 2015 și a fost înlocuit de Dan Constantin.

Într-un alt interviu, Marius Tucă a dezvăluit că în acea perioadă câștiga circa 10.000 și că erau bani cu care nu știa ce să facă. Mai mult, era un job foarte solicitant și nu reușea nici să se odihnească cât trebuie.

„Eram perfecționist, nu eram mulțumit deloc. Am făcut (n.r. – televiziune) de la 30 la 40 ani, eram pe altă planetă. Dormeam câteva ore pe noapte. La 10-11 eram la ședința de sumar. (n.r. – la Jurnalul Național, unde a fost director editorial). E un consum incredibil”, spunea Marius Tucă.

@mihaimorarofficial Dacă ai văzut măcar o dată “Marius Tucă Show”, trebuie să vezi acest podcast de colecție #fainsisimplu #mariustuca #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ sunet original – Mihai Morar

Ce salariu are Andreea Esca

Salariul Andreei Esca a fost ani de zile și încă este un subiect despre care se scrie des în presă. Deși prezentatoarea de știri nu a dezvăluit niciodată ce sumă primește lunar de la ProTv, au fost, de-a lungul timpului, numeroase persoane care au pretins că știu despre ce sumă e vorba. Multă vreme s-a scris că ar câștiga 50.000 de euro pe lună, apoi a apărut informația că, de fapt, ar fi 5.000 de euro. Totuși, până când nu dezvăluie chiar Andreea Esca ce salariu are, putem considera că sunt doar bârfe.

Citește și Sentinţă definitivă pentru Andreea Esca. Ce a decis Curtea de Apel Galați în procesul vedetei de la Pro TV

Citește și Andreea Esca, vacanţă de lux pe un vas de croazieră. Vedeta şi soţul său au petrecut clipe de neuitat