Marius Tucă este în doliu. Tatăl jurnalistului s-a stins din viaţă. Poezia emoţionantă pe care i-a dedicat-o părintelui său

Marius Tucă este în doliu. Jurnalistul trece prin momente grele după ce şi-a pierdut tatăl, în cursul zilei de vineri, 14 octombrie. Vestea a fost dată chiar de către colegii prezentatorului, care și-au exprimat public regretul pentru pierderea suferită.

15 oct. 2022, 10:56
Marius Tucă este în doliu. Tatăl jurnalistului s-a stins din viaţă. Poezia emoţionantă pe care i-a dedicat-o părintelui său
Marius Tucă este în doliu

Marius Tucă este în doliu. De-a lungul timpului, Marius Tucă a preferat să-și țină familia departe de luminile reflectoarelor, însă nu s-a ferit să-și exprime recunoștința și dragostea pe care le-o poartă părinților săi, pentru care a și compus câteva poezii.

Citeşte şi: Marius Tucă nu îşi face griji pentru români, că nu vor „supravieţui” iernii: „Îţi spun şi de ce”

Marius Tucă este în doliu

Jurnalistul i-a dedicat o poezie tatălui său, care se intitulează „De ziua tatălui meu”:

Să vină tatăl tău şi să-ţi spună cele două cuvinte.

Să-ţi spună ce spun toţi tații copiilor când e şi nu e cazul.

Să te ia în braţe, să te pună pe genunchi,

 Să te pupe apăsat pe frunte mirosind a bărbat

Şi să-ţi spună: te iubeşte tăticul tău! (…)„, sunt câteva dintre versurile emoționante, pe care Marius Tucă le-a scris pentru tatăl său, potrivit Cancan.ro.

Cu ce se ocupă şi cum arată Daria Tucă

Daria Ana Tucă, în vârstă de 24 de ani, seamănă foarte bine cu tatăl său, celebrul Marius Tucă, și îi calcă deja acestuia pe urme. A absolvit o importantă facultate şi a primit deja un premiu la un festival de film.

Este o relație pe care am construit-o din prima zi, din prima zi în care ne-am cunoscut. Pentru că am apărut puțin mai târziu în viața ei, când ea spunea deja „mamă”. Eu nu știam că spune pentru că programul era de așa natură. De atunci vorbim aproape în fiecare zi. Ne sfătuim, e acolo”, a mărturisit Marius Tucă despre relația pe care o are cu fiica sa, conform Playtech.

Daria Tucă s-a stabilit deja la Londra, unde vrea să urmeze o carieră în cinematografie. „Am dus-o în lumea asta a mea. În teatru, fac un festival de teatru. În lumea muzicii, fac un festival de muzică în Vama Veche. Tocmai mă străduiesc să fac ediția a 15-a și tot ce înseamnă artă. Cred că am crescut-o frumos și atunci e mult mai simplu să am o relație cu ea atât de frumoasă”, a mai spus jurnalistul în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar.