Marius Tucă s-a vaccinat în direct, după ce s-a vindecat de COVID. Dr. Adrian Marinescu i-a administrat vaccinul antigripal

Jurnalistul a decis să se vaccineze antigripal în emisiunea „Marius Tucă Show”. Adrian Marinescu a fost cel care i-a administrat vaccinul, iar momentul a putut fi vizionat şi de telespectatori.

05 dec. 2020, 21:24
Marius Tucă s-a vaccinat în direct, după ce s-a vindecat de COVID. Dr. Adrian Marinescu i-a administrat vaccinul antigripal

Marius Tucă a hotărât să îşi administreze acest vaccin, la scurtă vreme după ce s-a vindecat de noul coronavirus. Vaccinul i-a fost administrat de cunoscutul medic Adrian Marinescu, iar jurnalistul a susţinut că nu a simţit nimic.

Marius Tucă s-a vaccinat în direct, după ce s-a vindecat de COVID. Cum a decurs toată operaţiunea

Marius Tucă a spus că nu a simţit deloc acul seringii cu care i-a fost administrat vaccinul antigripal. Acesta a informat publicul că este vorba despre antitodul împotriva gripei sezoniere şi nu a temutului coronavirus.

„Nu m-a durut absolut deloc. Nu am simțit nimic. Nu este vaccinul anti-covid, pentru că acela nu există. Este vorba despre vaccinul antigripal”, a spus acesta.

Jurnalistul, infectat cu coronavirus în septembrie. Cum a trecut peste boală

Cunoscutul jurnalist, moderator al show-lui de pe „Aleph News”, a fost infectatt cu coronavirus la începutul lunii septembrie. Acesta spunea atunci că nu prezintă simptomele specifice bolii.

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, a declarat jurnalistul într-o discuție pe care a avut-o telefonic cu Adrian Sârbu, patronul Aleph News, chiar în ziua în care a aflat.

De pe pagina de Facebook a publicației s-a putut observa care au fost personalitățile care au fost intervievate, față în față, de Tucă, în acea perioadă. Printre acestea s-a numărat chiar pe patronul media Adrian Sârbu, dar și regizorul Cristi Puiu (care recent la festivalul TIFF a protestat în cadrul unei proiecții în privința regulilor restrictive impuse de organizatori). Au mai fost intervievați și artista Lidia Buble dar și medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

Citeşte şi: Marius Tucă şi-a izolat câinele, în timp ce el avea Covid-19: „Animalele sunt de 8 ori mai predispuse la infectare”