Marius Şumudică, reacţie-şoc: „Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!”. Ce l-a scos din minţi pe idolul din Giuleşti

Marius Șumudică, 48 de ani, a revenit în România, după ce și-a reziliat contractul cu Al Shabab, grupare din Arabia Saudită.

23 mai 2019, 08:01
Marius Şumudică, reacţie-şoc: „Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!”. Ce l-a scos din minţi pe idolul din Giuleşti

Marius Șumudică a oferit declarații dure, pe aeroport, despre Rapid, echipă care tocmai a promovat în Liga 2.

SCENE ŞOCANTE! Fost atacant de la Rapid, prins BĂUT la volan. S-A PRABUŞIT după ce a suflat în etilotest VIDEO

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. Eu am făcut multe pentru clubul ăsta, am fost înjurat în toată țara pentru Rapid și cei de acolo și-au bătut joc copilul meu. Băiatul meu a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: „Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri”. Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut. La câte am făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid… Pentru mine, Rapid a murit! Iubesc clubul pentru ce a fost, iubesc suporterii, dar nu sunt pe aceași lungime cu ce se întâmplă acolo”, a declarat Marius Șumudică.

RAPID, finanţat printr-un OFFSHORE înregistrat în Cipru. SURPRIZĂ URIAŞĂ: cine sunt acţionarii clubului din Giuleşti

Marius Șumudică jr. a trecut pe la Sportul, Metaloglobus și Astra II, iar în ultima perioadă a lucrat cu tatăl lui la Al Shabab, în staff. Până să renunțe la fotbal a evoluat ca atacant.

Altfel, Marius Şumudică a mai declarat că nu poate fi convins să preia conducerea lui FCSB, dacă ar fi cazul, şi că a primit deja câteva oferte.

„Sunt în discuţii ceva echipe din Turcia, şi din Golf, sunt mai multe. Cum s-a dat zvonul că s-a terminat contractul au venit imediat ofertele. În momentul de faţă nu vreau să mă gândesc decât la vacanţă. E greu ca eu să ajung la FCSB, nu se pune problema. Nu mă duc la Palat, mă duc la el acasă, Gigi Becali e vecinul meu, stăm la două case unul de altul. Nu mă convinge şi nici eu nu pot. E greu să antrenez acolo. Se ştie trecutul meu”, a declarat Marius Şumudică.