Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară. Primele imagini cu micuța Aurelia: „Bine ai venit pe lume”

Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară. Fondatorul Facebook este în culmea fericirii după ce soția lui, Priscilla, a adus pe lume cea de-a treia fetiță a cuplului. Miliardarul nu s-a putut abține și a arătat-o tuturor pe micuța Aurelia.

24 mart. 2023, 18:24
Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară. Primele imagini cu micuța Aurelia: „Bine ai venit pe lume”
Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară. Bucurie mare în familia fondatorul Facebook, după ce noul membru al familiei și-a anunțat venirea pe lume. Omul de afaceri și soția lui așteptau cu nerăbdare să facă cunoștință cu cel de-al treilea copil.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să ai cont de Instagram cu bifă albastră? Mark Zuckerberg a făcut anunțul

Mark Zuckerberg a devenit tată a treia oară

Miliardarul a anunţat, printr-o fotografie publicată pe Facebook, că este tată a treia oară. Zuckerberg a dezvăluit și numele mezinei, în postarea care a devenit virală pe Internet. „Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o atât de mică binecuvântare”, a postat CEO-ul Meta.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit în 2012 și aveau deja două fetițe. După nașterea primelor două fetițe, Zuckerberg și-a luat câte două luni de concediu paternal.\

Mark Zuckerberg, avertisment pentru toţi angajaţii săi

Mark Zuckerberg, şeful Facebook, şi-a avertizat angajaţii că gigantul din social media se confruntă cu „una dintre cele mai grave perioade de declin economic din istoria recentă”. Din acest motiv, compania americană urmează să reducă angajările şi alocările de resurse.

Într-o videoconferinţă cu angajaţii, Mark Zuckerberg a precizat că Meta Platforms (fosta Facebook) și-a revizuit în scădere planurile privind angajările în 2022, cu aproape 30%, de la un obiectiv inițial de 10.000 de noi angajați.

Şeful Facebook le-a transmis angajaților că trebuie să se aștepte să facă acelaşi nivel de muncă, însă cu mai puține resurse. De asemenea, performanțele lor vor fi evaluate mai strict. La nivel global, compania Meta are aproape 78.000 de angajați.

Cred că unii dintre voi ar putea decide că acest loc nu este pentru voi, iar această auto-selecție este în regulă (…). În mod realist, probabil că există o grămadă de oameni în cadrul companiei care nu ar trebui să fie aici”, a precizat Zuckerberg, conform New York Times.