Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan îşi petrec luna de miere în Italia

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, şi soţia sa Priscilla au plecat în voiaj de nuntă în Italia. Ca de obicei, cei doi preferă să păstreze discreţia şi să treacă pe cât posibil neobservaţi, astfel că iau masa în localuri simple şi se plimbă ca doi simpli turişti.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 06:48
Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan îşi petrec luna de miere în Italia

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan îşi petrec luna de miere în Italia, la Roma. Chiar dacă au miliarde în conturi, cei doi nu fac însă abuzuri financiare. Spre exemplu, ei au luat masa într-un restaurant din Roma în care nota de plată a fost 32 de euro, după ce proaspeţii însurăţei au mâncat ravioli cu sos de anghinare şi legume la grătar, iar în loc de vreo băutură scumpă au preferat să consume apă şi ceai. E drept, Mark şi Priscilla au mers şi la un restaurant ceva mai pretenţios, unde pentru o masă cu stridii şi carpaccio din peşte, cu homar şi peşte la grătar stropite cu o stilă de Chardonnay Gaia e Rei au plătit în jur de 100 de euro.

Dacă tot se află în Italia, Mark şi Priscilla au vizitat şi Capela Sixtină din Roma, dar au efectuat şi o plimbare cu barca de-a lungul coastei Italiei.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit pe 19 mai, după o relaţie de mai mulţi ani, care durează de când cei doi erau în facultate. Averea lui Zuckerberg, fondatorul Facebook, este estimată la 19,3 iliarde de dolari, după listarea companiei la bursă.