Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii poartă acelaşi tricou simplu în fiecare zi

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, iar vestimentaţia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viaţa socială a multora a fost influenţată de ideea lui. În urmă cu opt ani, Mark Zuckerberg a avut ideea de a înfiinţa o reţea de socializare pe care a numit-o Facebook. De atunci, milioane de oameni s-au înscris în ea, iar el a devenit unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai lumii.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 05:52

Zuckerberg a mărturisit într-un interviu că poartă aproape în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri. Pentru a nu avea bătăi de cap în fiecare dimineaţă, co-fondatorul Facebook şi-a cumpărat 20 de astfel de tricouri, iar decizia privind vestimenţia în fiecare zi este una simplă , informează Daily Mail.

Întrebat de Matt Lauer, de la Today, dacă are mai multe tricouri la fel, răspunsul lui Zuckerberg a fost tranşant. „Vreau să spun că port acelaşi tricou, în fiecare zi”, după care a recunoscut că are 20 de astfel de tricouri acasă.

El a menţionat că nu are nevoie de prea mult spaţiu pentru îmbrăcăminte acasă, în comparaţie cu soţia lui, Priscilla Chan. El foloseşte doar un sertar. „Ca bărbaţii de peste tot, nu?”, a fost întrebarea retorică a lui Zuckerberg.

Milionarul de 28 de ani a mai dezvăluit că a primit de la Tim Cook, de la Apple, un iPhone 5.  „Este un dispozitiv minunat. IPhone este o platformă foarte bună. Sunt mai mulţi oameni care folosesc Facebook pe Android pentru că asta e situaţia deocamdată, mai mulţi oameni au Android. Şi mai mult decât atât. Mulţi oameni, atunci când sunt pe mobil, pentru a intra pe Facebook folosesc pur şi simplu un browser”, a mai spus el.