Marko Bela: Rezultatul alegerilor arată că vom rămâne o formaţiune politică stabilă în Parlament

Senatorul Marko Bela, candidat pentru un nou mandat din partea UDMR în Colegiul nr. 2 Mureş, a declarat duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că aceste rezultate arată că Uniunea va rămâne în continuare o formaţiune politică stabilă în Parlamentul României.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 20:31
Marko Bela: Rezultatul alegerilor arată că vom rămâne o formaţiune politică stabilă în Parlament

„Pe noi ne onorează încrederea alegătorilor şi rezultatele deocamdată cele arătate de exit-poll-uri, pentru că trebuie să aşteptăm totuşi rezultatele oficiale, deci aceste rezultate arată că vom rămâne în continuare o formaţiune politică stabilă în Parlamentul României, o formaţiune politică care va reprezenta în mod consecvent interesele comunităţii maghiare din România şi în acelaşi timp interesele întregii ţări în interesele acestor meleaguri mureşene”, a spus fostul lider al UDMR.

Marko Bela a ţinut să mulţumească alegătorilor care au votat UDMR, le-a mulţumit pentru încredere, „pe baza căreia stă o activitate de două decenii, în interesul comunităţii maghiare, în intereselor întregii ţări”.

„Acest rezultat este cu atât mai valoros fiindcă de data aceasta ne-am confruntat cu o competiţie prin existenţa unui partid maghiar, PPMT, care a încercat să diminueze şansele UDMR de reuşită în ceea ce priveşte intrarea noastră în Parlament şi iată că nu s-a reuşit, nu au avut succes în ceea ce priveşte această competiţie”, a susţinut Marko Bela.