MAROC merge în semifinale după 1-0 cu PORTUGALIA. Încă o surpriză uriaşă, Ronaldo a plecat în lacrimi la vestiare VIDEO

Prima reprezentativă a Marocului s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale 2022, după ce a învins-o pe Portugalia în sferturile de finală, cu 1-0.
Filip Stan
10 dec. 2022, 16:44
MAROC merge în semifinale după 1-0 cu PORTUGALIA. Încă o surpriză uriaşă, Ronaldo a plecat în lacrimi la vestiare VIDEO

MAROC-PORTUGALIA 1-0. Marocul a mai făcut o minune la Campionatul Mondial. A eliminat-o și pe Portugalia (1-0) și e prima selecționată africană din istorie care ajunge în „careul de ași” al unui Mondial. Lusitanii porneau din postura de favoriți, însă au făcut cel mai modest meci din tot turneul. Trimis pe teren în minutul 52, Ronaldo nu s-a remarca decât printr-o ocazie ratată în ultimele minute.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a plecat în lacrimi la vestiare, după ce Portugalia a fost eliminată de Maroc. Starul nu și-a ținut sub control emoțiile și a izbucnit în în plâns. Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, se află cel mai probabil la ultima sa Cupă Mondială din carieră.

MAROC-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR.  Maroc joacă împotriva Portugaliei, live text pe Romaniatv.net, de la ora 17:00, în al treilea meci din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul e televizat de TVR 1.  Portugalia pare favorită certă, însă la fel era Brazilia la „sfertul” cu Croaţia, pierdut la penalty-uri după 0-0, 1-1, 2-4, aşa că orice se poate întâmpla.

MAROC-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR.

Maroc – Portugalia, echipe de start:
Maroc: Bounou – Hakimi, El Yamiq, Saiss, Attiat-Allah – Ounahi, Amrabat, Amallah – Ziyech, En Nesyri, Boufal
Rezerve: Munir, Tagnaouti, Zaroury, Sabiri, Jabrane, Hamdallah, Ez Abde El Khannous, Dari, Cheddira, Chiar, Benoun, Aboukhlai
Selecționer: Walid Regragui

Portugalia: D. Costa – Dalot, Pepe Dias, Rapahel Guereiro – Bernardo Silva, Neves, Otavio – Bruno Fernandes, G. Ramos, J. Felix
Rezerve: R. Patricio, Jose Sa, Andre Silva, Antonio Silva, Cancelo, Carwalho, Horta, J.Mario, Leao, Nune, Palhinha, Vitinha, C.Ronaldo
Selecționer: Fernando Santos

Al Thumama Stadium, Doha
Arbitru: Facundo Tello (Argentina)

Portugalia resimte o presiune foarte mare înaintea acestui meci. Toată lumea crede că echipa din care fac parte mari jucători ca Ronaldo, Pepe şi Joao Felix are parte de cel mai slab cotat adversar şi tocmai de aceea i se cere o calificare la pas. Cu atât mai mult cu cât în „optimi” lusitanii au spulberat Elveţia, scor 6-1.

Doar că echipa lui Walid Regragui (47 de ani), singurul selecţioner african care a ajuns în sferturi de finală la un Campionat Mondial, a depăşit orice aşteptare şi probabil că va fi mai relaxată.

Doliu la Cupa Mondială din Qatar. Jurnalistul a murit fulgerător, s-a prăbuşit în zona presei şi nu a mai putut fi salvat

MAROC-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Echipa are patru meciuri fără înfrângere la acest Mondial, competiţie în care a primit un singur gol, contra Canadei, şi a câştigat clar o grupă din care au mai făcut parte Croaţia şi Belgia. Apoi, în „optimi”, a trimis acasă Spania, 3-0 la lovituri de departajare, una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Echipele probabile la Maroc-Portugalia, la CM Qatar 2022
Maroc: Bounou – Hakimi, Saiss, Aguerd, Mazraoui – Ounahi, Amrabat, Amallah – Ziyech, En-Nesyri, Boufal.
Antrenor: Walid Regrarui

Portugalia: Costa – Dalot, Pepe, Dias, Guerreiro – B. Silva, Carvalho, Otavio – Fernandes, Ramos, Felix.
Antrenor: Fernando Santos

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Cupei Mondiale din Qatar
Croația – Brazilia 1-1 (4-2 d.l.d.)
Olanda – Argentina 2-2 (3-4 d.l.d.)
Maroc – Portugalia, 10 decembrie, ora 17:00
Anglia – Franța, 10 decembrie, ora 21:00

MAROC-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Ce spun antrenorii

Portugalia, la fel ca Spania, este favorită în meciul contra noastră. Portughezii au venit în Qatar pentru a câștiga Campionatul Mondial. Cu toate astea, am demonstrat că suntem o echipă greu de bătut. Nu este ușor să marchezi împotriva noastră. Și noi avem jucători care pot marca goluri. Știm că am făcut istorie, dar ce am realizat până acum nu este de ajuns

– Walid Regragui, selecționer Maroc
În niciun moment Ronaldo nu mi-a spus că vrea să parasesca turneul. Așa cum a spus João Félix, nu există un exemplu mai bun decât cel pe care l-a dat în timpul jocului. A ieșit să facă încălzirea cu ceilalți, a sărit la toate golurile pentru a sărbători alături de colegii săi, iar la final a fost cel care i-a chemat să mulțumească împreună publicului. Lăsați-l în pace pe Ronaldo, nu merită asta pentru tot ce a făcut pentru fotbalul portughez!

–  Fernando Santos, selecționer Portugalia

MAROC-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Cu Ronaldo sau fără Ronaldo în „sfertul” Maroc-Portugalia?

În schimb, Portugalia pare în stare să egaleze performanţa obţinută de naţionala condusă de Eusebio în 1966, când a ajuns în semifinalele competiţiei.

Numai că ţinta este trofeul mondial, cel care ar trebui să completeze palmaresul care mai cuprinde titlul european şi câştigarea Ligii Naţiunilor.

Presa internaţională anunţă că titular va fi ales tot Goncalo Ramos, în centrul liniei de atac, ceea ce ar însemna că Ronaldo va rămâne tot pe banca de rezerve la startul jocului.

Cupa Mondială: Selecţionerul Portugaliei neagă din nou că Ronaldo ar fi vrut să părăsească echipa dacă este rezervă la meciul cu Elveţia / Lăsaţi-l în pace pe Cristiano, cere antrenorul

Antrenorul Portugaliei, Fernando Santos, a negat din nou informaţiile potrivit cărora Cristiano Ronaldo ar fi ameninţat că va abandona naţionala dacă va fi rezervă împotriva Elveţiei.

Clarvăzătorul care a prezis atacul din 11 septembrie şi moartea prinţesei Diana spune că Anglia va câştiga Cupa Mondială

Această informaţie, anunţată de Record şi infirmată de Ronaldo precum şi de Federaţia Portugheză, a făcut, evident, subiectul primei întrebări adresate selecţionerului la conferinţa de presă de vineri. „Da, bineînţeles că am vorbit cu el. De când am ajuns, dau echipa când ajungem pe stadion, dar această conversaţie trebuia să aibă loc. Nu o fac cu toţi jucătorii, este adevărat. Dar el este căpitanul echipei. Pentru profesionalismul lui, pentru ceea ce reprezintă pentru Portugalia şi pentru echipă, a trebuit să o fac. Întâlnirea cu Cristiano a avut loc în ziua meciului în biroul meu, după prânz. Nu a fost nicio discuţie înainte. I-am explicat motivele alegerii mele tactice. Sincer. Cristiano a fost foarte dezamăgit, evident că nu a acceptat această decizie, invers ar fi fost anormal. Dar nu mi-a spus niciodată că vrea să părăsească Seleçao. A fost o conversaţie normală, senină”.

Fernando Santos denunţă şi o formă de atac la adresa lui Cristiano Ronaldo: „Este la modă să arăţi cu degetul către Cristiano. Dar este un mare exemplu de profesionalism, este cel pe care l-a dat în timpul meciului. A făcut încălzirea normal cu restul echipei, a sărit de pe bancă la toate golurile, până la urmă el a fost cel care le-a cerut jucătorilor să meargă să salute suporterii. Dar voi, singurul lucru pe care l-aţi observat a fost că a fost primul care a părăsit terenul. Lăsaţi-l pe Cristiano în pace, nu merită asta”.

Şoc la Mondial: Brazilia, eliminată de Croaţia la penalty-uri! Golul lui Neymar, anulat de Petkovic cu trei minute înainte de finalul prelungirilor!

Înaintea lui Santos,  Joao Felix le-a transmis jurnaliştilor ca ar face mai bine să lucreze pentru unirea portughezilor în jurul naţionalei lor, decât să încerce să afle ce se întâmplă cu adevărat în cadrul grupului. „Portugalia se află în sferturile de finală ale Cupei Mondiale pentru prima dată după mult timp, să ne unim în spatele echipei. Nu pentru că Cristiano joacă sau nu joacă echipa va juca mai bine sau mai rău. Tactica este aceeaşi, fie că este acolo sau nu, aşa a fost încă de la primul joc. Are calităţi pe care ceilalţi nu le au şi ceilalţi au calităţi pe care nu le are el, dar identitatea echipei este mereu aceeaşi”, a spus el.

Marţi, împotriva Elveţiei, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost rezervă, lucru care nu s-a mai întâmplat de aproape 15 ani la naţionala Portugaliei. Ronaldo a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Gonçalo Ramos – autor al unei triple şi al unei pase decisive în victoria repurtată în faţa Elveţiei cu scorul de 6-1.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fani, înaintea meciului cu Maroc: ”Portugalia a câștigat deja o Cupă Mondială!”

”Este o Cupă Mondială pe care Portugalia a câștigat-o deja: cea a suporterilor. Susținerea și afecțiunea pe care am simțit-o aici în Qatar din partea atâtor suporteri portughezi și nu numai este incredibilă.

Continuați să ne susțineți atât în momentele bune cât și cele mai puțin bune, iar noi vom face totul pentru a vă răsplăti cu victorii! Forța Portugalia!”, a transmis Cristiano Ronaldo pe Twitter.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!