Marte iese din retrograd. 12 ianuarie 2023. Ce direcție ne dă planeta acțiunii din Gemeni?

Marte este planeta energiei și a acțiunii, așa că cu Marte retrograd, energia și impulsul nostru pot fi înăbușite.

11 ian. 2023, 12:41
Marte iese din retrograd. 12 ianuarie 2023. Ce direcție ne dă planeta acțiunii din Gemeni?

2023 a început cu planeta roșie Marte, retrogradă în Gemeni, iar Marte va deveni direct in 12 ianuarie. Lasă energia să revină! Au trecut deja 2 luni și jumătate de când Marte a retrogradat, încurcându-ne planurile și îngreunându-ne viața. Intrarea în direct a lui Marte va aduce o ușurare uriașă în zona vieții tale condusă de Gemeni. Dacă te-ai simțit blocat și incapabil să avansezi, Marte merge direct îți va arăta calea de ieșire din labirint.

Marte revine direct în Gemeni

O planetă este retrogradă atunci când pare să se miște înapoi prin zodiac. Acest lucru poate arunca energia planetei, deoarece mișcarea normală este înainte. Când retrogradele se termină și planeta începe din nou să se miște înainte, acest lucru se numește întoarcere directă. Marte va deveni direct pe 12 ianuarie 2023.

Marte este planeta energiei și a acțiunii, așa că cu Marte retrograd, energia și impulsul nostru pot fi înăbușite. Avem dificultăți în găsirea motivației pentru ceea ce dorim să urmăm și este posibil să ne lipsească oportunitățile de a ști chiar de unde să începem.

Horoscop 2023. Top 3 semne zodiacale care vor avea mare succes în acest an

Lui Marte retrograd îi place să ne frustreze, iar retrogradul de acum, din zodia Gemeni, a îngreunat concentrarea. Gemenii sunt semnul minții, comunicarea a fost foarte neplăcută și luptele au fost probabil greu de evitat.

De când 2022 s-a încheiat și 2023 a început cu Marte retrograd (și Mercur, și Uranus), problemele din 2022 s-au reportat probabil în 2023 și s-ar putea să pară că anul acesta nu a început încă. Așteptăm să înceapă, totuși.

Horoscop 2023 cu Mariana Cojocaru: „Nu este un an pozitiv!”. Axa karmică, Luna Neagră şi Mercur retrograd pândesc zodiile în acest an

Odată sfârșit retrogradul, începem să obținem o parte din energia lipsă și să ne revenim. Putem deveni mai clari cu ceea ce vrem să facem, cu planurile și ideile noastre și putem pune cap la cap piesele ca într-un puzzle.

Informațiile care ar fi putut lipsi (sau au fost ignorate din diverse motive) pot primi acum atenția cuvenită și putem vedea cum ne vor ajuta situațiile cu care ne-am confruntat. Probabil că vrem să ne mișcăm rapid ieșind din acest retrograd, dar este posibil să nu realizăm cât de repede ne mișcăm de fapt, până când Mercur și Uranus își încheie propriile retrograde (pe 18 ianuarie și, respectiv, 22 ianuarie). Asta înseamnă că trebuie să mai avem răbdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.