MARTE in GEMENI 3 martie – 23 aprilie 2021! Ce ti se intampla DIFERIT in functie de zodie?

Marte cel de foc, Marte cel pasional, intra in inteligentul si mentalul Gemeni, pana in 23 aprilie 2021.

03 mart. 2021, 06:13
MARTE in GEMENI 3 martie – 23 aprilie 2021! Ce ti se intampla DIFERIT in functie de zodie?

MARTE in GEMENI. Marte, planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si care guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice isi schimba zodia. Si nu intr-o zi oarecare, ci intr-a treia zi, din a treia luna din an. O zi de importanta sporita in numerologie. Si, iarasi, deloc intamplator, Marte cel de foc, Marte cel pasional, intra in inteligentul si mentalul Gemeni, pana in 23 aprilie 2021.

Despre dualul, vorbaretul si desteptul Gemeni ce stim?
Stim ca este condus de Mercur, planeta logicii si comunicarii – si nimic nu excita mai mult un Geaman decat o conversatie stimulanta si o oportunitate de explorare intelectuala. Gemenii sunt semn de aer, deci pot vedea mai multe perspective in acelasi timp. Adora sa curga o data cu aerul si sunt ca un burete pentru noi informatii.

Sa ne imaginam fiorosul si agresivul Marte prieten cu alunecosul si versatilul Gemeni pare cam ciudat, nu? Gemenii nu sunt cel mai firesc semn zodiacal in care sa ni-l imaginam pe Marte. In timp ce acest tranzit va activa intensitatea pentru care e cunoscut Marte, va trezi cu siguranta geniul interior din fiecare.

In Gemeni, Marte este cu mult mai versatil si flexibil, dar si mult mai putin determinat si focusat!
Cand tranziteaza Gemenii, interesele noastre devin mult mai diversificate si ne adaptam mai bine si mai rapid la schimbari. Pe de alta parte, exista riscul de a ne simti risipiti in multe directii si activitati, de aceea chiar avem nevoie sa ne centram si ramanem cu picioarele pe pamant.

Totusi, Marte in Gemeni iti poate intari natura mentala. Te asumi cu spontaneitate, plin de resurse si ingeniozitate – energia este canalizata mult spre scopuri intelectuale si ai nevoie de un mental si intelect ridicat, alerta a creieruui si abilitati puternice si agresive de dezbatere. Exista si tendinta de neliniste si iritabilitate si poti reactiona violent si dur la critica.

In timpul lui Marte in Gemeni pregateste-te pentru:
1.     Idei briliante si conversatii foarte stimulante. Vom imparti opinii, vom invata de la altii, vom avea mintea brici si idei inovatoare. Marte in Gemeni cauta orice mod logic si inteligent de a trai si evolua.

2.     Sexualitate inteligenta. Marte are multa legatura cu energia sexuala. Marte conduce instinctele ori acestea sunt si cele carnale. Gemenii sunt foarte pusi pe gandit si vorbit, deci este un tranzit frumos in care sa derulezi iubire si sex prin vorbe. Comunica-ti nevoile si dorintele. Vorbeste sexual si murdar cu partenerul, fara perdea. Trimite mesaje sexy, sopteste cuvinte cu subinteles in urechea sa si stimuleaza-i imaginatia. Foloseste limbajul pentru a intari relatia.

3.     Stare de spirit risipita si necomisa. Marte vrea sa foc si intensitate. Gemenii insa au multe idei in acelasi timp si le e greu sa aleaga una. Desi foarte inteligenti, se si lasa usor deturnati. Este dificil, asadar, sa faci angajamente cu Marte in Gemeni.

Ce aduce fiecare zodii acest tranzit special de 6 saptamani?
Marte in Gemeni intre 3 martie si 23 aprilie 2021 energizeaza un alt domeniu pentru fiecare zodie. Iata despre ce e vorba:

MARTE IN GEMENI pentru BERBEC 
Pregateste-te sa socializezi din belsug pana pe 23 aprilie . Ai de vizitat multe locuri diferite, sa cunosti oameni noi si unii sa iti devina buni prieteni in viitor. Chiar si cand esti acasa, vei avea multi musafiri, anuntati sau neanuntati. Asadar, abilitatile sociale iti vor fi necesare si importante. Una din aceste abilitati, poate cea mai importanta pentru increzatoru Berbec, este sa stii cand si cat sa vorbesti despre tine. Din cand in cand, este bine si indicat sa te focusezi pe altcineva.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de MIERCURI 3 MARTIE 2021. Începe o noua fază!
MARTE IN GEMENI pentru TAUR 
In acest tranzit, pana pe 23 aprilie va fi nevoie sa iti amintesti ca a fi productiv deseori inseamna sa fii ocupat. Vei fi asa de ocupat incat te vei trezi constant ca iti folosesti pauza de masa ca sa mai dai un mail, un telefon sau sa iti reajustezi alte treburi. Nu prea poti evita asta pentru ca vei avea chiar multa munca de facut, dar este foarte important sa iti faci toate treburile pana vinerea si in weekend sa iti propui neaparat odihna si relaxare. Altfel, vei ajunge din cale afara de obosit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...