Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore

Între 25 Martie și 20 Mai, în timp ce Marte se află în Rac, oamenii cu influențe puternice Rac în harta lor, cum ar fi cei cu Soarele, Luna sau alte planete.

22 mart. 2023, 15:41
Marte în Rac 25 martie – 20 mai 2023. Zeul războiului în emoționalul Rac aduce transformări majore

Pe 25 martie 2023, Marte intră în Rac. Chiar dacă Marte este în „toamnă” în Rac, este o presupunere corectă să spunem că majoritatea oamenilor trebuie să așteaptă cu nerăbdare ca Marte să schimbe în sfârșit semnele. Au trecut 8 luni lungi. Am „terminat” atât de mult cu Marte în Gemeni. O schimbare – orice schimbare – este binevenită!

Marte este asociat cu energie, acțiune și impuls, iar Racul este un semn asociat cu emoția, securitatea și casa. Când Marte intră în Rac, acesta poate fi o perioadă de intensitate emoțională crescută și o concentrare sporită asupra problemelor domestice și personale.

Horoscop BANI si SUCCES 21-26 martie 2023. Ce zodie întoarce banii cu lopata toată săptămâna!

Între 25 Martie și 20 Mai, în timp ce Marte se află în Rac, oamenii cu influențe puternice Rac în harta lor, cum ar fi cei cu Soarele, Luna sau alte planete în Rac, pot simți mai pregnant efectele acestui tranzit.

Zeul războiului se întâlnește cu crabul
Planeta este adesea numită”Zeul Războiului” datorită naturii sale agresive și energice, dar să nu credeți că e vorba doar de lupte. Treaba lui este să te determine să acționezi. El are stăpânire asupra furiei, sexului și orice altceva care îți ridică adrenalina. Fără această planetă, viața ar fi într-adevăr plictisitoare. Marte este responsabil pentru aprinderea unui foc în tine și pentru a te ajuta să mergi mai departe.

Semnul crabului, însă, în general, nu este prea asertiv. Racului îi place să stea aproape de casă și să se concentreze pe activități mai pasive, cum ar fi îngrijirea familiei și îngrijirea de sine. Deci, când vizitează Marte, poate fi un pic de trezire emoțională. Furia și pasiunea pot să iasă la suprafață și să solicite să fie exprimate. În aceeași ordine de idei, chestiunile domestice care au fost liniștite sau permisive pot ocupa brusc centrul atenției și strigă pentru atenția ta. Așa că, în timp ce Marte este aici, micul Crab liniștit va ieși din carapacea lui în multe feluri.

Horoscop primăvară. Cinci zodii care au norocul vieții în următoarele 3 luni. Va fi cea mai bună perioadă din an pentru ele

Emoții nebunești?
În timp ce Marte rămâne în Rac până pe 20 Mai, nu fi surprins dacă experimentezi niște emoții variate (și nebunești). Marte incită la acțiune, iar când se întâlnește cu Racul, asta înseamnă invariabil să te confrunți cu sentimente și stări super-energizate. Probabil te vei simți nebun și fericit, entuziast, iubitor, fricos, trist și frustrat. Atitudinile extreme și în continuă schimbare sunt la ordinea zilei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.