Marte retrograd 2022-2023. Mintea ta poate alerga cu un milion de kilometri pe minut, dar pot apărea accidente

Acest retrograd va fi cel mai ușor pentru semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Este șansa lor de a se vindeca și de a rezolva probleme personale.

18 nov. 2022, 14:39
Marte retrograd 2022-2023. Mintea ta poate alerga cu un milion de kilometri pe minut, dar pot apărea accidente

Marte retrograd 2022-2023:

Date de retrogradare pentru Marte: 30 octombrie 2022 până la 12 ianuarie 2023.
Marte a intrat în umbră pre-retrogradă pe 3 septembrie 2022.
Marte a intrat în retrograd pe 30 octombrie 2022.
Marte iese din retrograd pe 12 ianuarie 2023.
Perioada post-retrogradă durează până pe 15 martie 2023.

Marte este planeta care ne conduce unitatea și modul în care căutăm ceea ce vrem și ne dorim, din acest motiv, Marte retrograd este un moment în care planeta războiului încetează să mai acționeze și folosește tactici manipulative pentru a controla situațiile. Având în vedere că acest Marte retrograd se află în Gemeni, este ușor de evaluat că vom avea de-a face cu crize de comunicare. Furia ascunsă care s-a acumulat în interior va ieși la suprafață și va avea ca rezultat admonestări destul de severe. Rezultatele pot duce la probleme majore și certe care nu vor fi ușor de reparat. Prin urmare, în timpul acestui tranzit, este mai bine să te gândești înainte de a te a vorbi și să ții un jurnal cu ceea ce ți-ai dori să poți spune, apoi evaluează-ți constatările pentru a decide modalitatea corectă de a-ți face cunoscute sentimentele.

Patru zodii care au fost dezamăgite anul acesta, dar vor avea parte de schimbări în 2023

Principalele aspecte ale lui Marte retrograd în 2022
19 Noiembrie: Marte retrograd va forma cuadratură cu Neptun în Pești, ceea ce ne va îngreuna înaintarea. Această ciocnire cosmică escaladează fricile și fobiile care au rămas latente în noi înșine. Rezultatul ne poate face să ne simțim blocați și nesiguri. Reversul este că vom fi atrași de oameni și situații misterioase care ne fac să ne folosim abilitățile de investigare. Cu toate acestea, anxietatea va avea un efect extrem asupra naturii noastre emoționale și va crea mai multe probleme pe parcurs.

28 Noiembrie: Marte retrograd va forma un trigon cu Saturn în Vărsător, adăugând o energie stabilizatoare în timp ce ne oferă structură. Temeliile vor părea mai puternice, chiar dacă sunt temporare. Angajamentele sunt posibile acum, chiar dacă pot exista schimbări majore în termeni odată ce Marte devine direct. Atenție la luptele pentru putere cu cei care sunt în roluri de autoritate și vor să ne controleze.

Marte retrograd în Gemeni – efecte
Acest retrograd va fi cel mai intens pentru semnele mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești (în special Gemeni). Acesta ar trebui să fie un moment al schimbării, dar retrogradul va expune fobii care vor face ca aceste semne să încetinească și să nu ia măsuri.

Acest retrograd va fi cel mai benefic pentru semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Le va oferi șansa de a-și reevalua planurile și obiectivele financiare.

Acest retrograd va fi cel mai ușor pentru semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Este șansa lor de a se vindeca și de a rezolva probleme personale.

Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”

Iată cum influențează Marte retrograd 2022-2023 zodiile!
Berbec
Mintea ta poate alerga cu un milion de kilometri pe minut. Din păcate, nu poți prelua toate sarcinile pe care le-ai dorit, deoarece te concentrezi pe alte idei și eforturi. Înainte de a trece la următorul proiect, încearcă să îți finalizezi gândurile și să decizi la care lucrezi mai întâi. Apoi, poți finaliza pe deplin proiectul la care lucrezi, fără a avea presiunea de a face două sau mai multe proiecte simultan. Nu abandona nava până nu ai terminat de lucrat la ceea ce ai început.

Taur
Ești un iubitor al lucrurilor mai frumoase din viață și nu te poți lipsi niciodată de ele. Avertismentul este că contul tău bancar nu își poate permite o mulțime de bunuri de lux de care poftești. În loc să îți împingi cardul de credit la limită, planifică-ți un buget care să funcționeze pentru tine pentru a te asigura că nu cheltuiești în exces. În acest fel, nu vei fi într-o criză financiară și vei avea bani de cheltuit pentru lucruri de care ai de fapt nevoie (cum ar fi mâncarea și casa), în loc de mărunțișuri care sunt scumpe.

Gemeni
Cu Marte retrograd conectându-te cu soarele tău, s-ar putea să te trezești cu mai multe crize de furie și crize emoționale decât în mod normal. Nu ai energia, voința sau puterea de a te contrazice și alegi să-ți interiorizezi emoțiile, care nu se simt niciodată bine când vine vorba de cineva care este comunicativ ca tine. Găsește modalități mai sănătoase de a-și elibera emoțiile ascunse. Poate că o clasă de yoga sau de kickboxing te va ajuta să eliberezi toată energia acumulată și cuvintele pe care nu le poți exprima în acest moment.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.