Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023

Cel mai important tranzit astral al anului. Din 31 octombrie 2022, Marte intră în retrograd la 25 de grade în Gemeni. Până în 12 ianuarie 2023 asistăm la, poate, cel mai important tranzit al anului.

29 oct. 2022, 12:05
Marte retrograd în Gemeni 2022. Ce cumpene aduce zodiilor până în ianuarie 2023

Marte retrograd în Gemeni 2022. Știți acea zicală, „legați-vă centura de siguranță”, ceea ce înseamnă să vă pregătiți pentru o călătorie intensă și pe un teren cam accidentat. Când Marte merge retrograd în Gemeni, vrem cu adevărat să punem centura de siguranță.

Iata cum influnțează Marte retrograd în Gemeni 2022 fiecare zodie în parte.

BERBEC
Marte este planeta ta conducătoare, ceea ce înseamnă că vei simți acest retrograd la un nivel incredibil de profund. Pe măsură ce trece prin a treia casă a comunicării, acest retrograd ar putea scoate la iveală certuri nerezolvate cu ceilalți, în special cu prietenii apropiați și cu frații. Ai lăsat lucrurile într-o notă proastă? Este timpul să închei această conversație? Retrogradul lui Marte te va obliga și să redescoperi ideile care te pasionează; ideile care îți înflăcărează inima. Dacă ești dispus să-ți pui inteligența la încercare, aceasta va duce la mai multe descoperiri mentale. Regândește modul în care îți comunici adevărul. Examinează ce alegi să împărtășești lumii și cum.

Horoscop noiembrie 2022. Mariana Cojocaru face recomandări pentru toate zodiile

TAUR
În următoarele câteva luni, s-ar putea să te vezi forțat să îți revizuiești finanțele sau să îți schimbi obiceiurile de cheltuieli. Cumpărăturile tale devin un viciu scump? Îți refuzi pur și simplu plăcerile doar pentru a cheltui înțelept? Este adevărat, nu tot ce sclipește este aur. Dar, în același timp, cine nu iubește puțin auriu? Pe măsură ce Marte merge retrograd prin a doua ta casă, a banilor, stabilității, posesiunilor materiale și sistemelor de valori, te forțează să regândești modul în care îți aloci resursele. Dacă stima ta de sine depinde de ceva care nu îți îmbogățește cu adevărat viața, ar putea fi timpul să renunți la o prioritate care ar putea să-ți inhibe valoarea de sine.

Nativii din zodiac care sunt cei mai de ajutor colegi. Iată pe cine te poți baza la locul de muncă

GEMENI
Următoarele câteva luni îți pot stâarni impulsurile și îți pot agita temperamentul, deoarece Marte va retrograda prin semnul tău zodiacal. S-ar putea să te lupți să fii auzit, deoarece amintirile despre lipsa de respect sau cele trecute cu vederea îți pot epuiza acum energia emoțională. Din fericire, acest retrograd îți poate oferi și oportunități de a te ridica, în sfârșit. Dacă ai visat vreodată cum ai răspunde cuiva dacă ți s-ar oferi o a doua șansă, acest retrograd ar putea transforma acea fantezie în realitate. Cu toate acestea, trebuie să-ți găsești curajul să faci o scenă, pentru că nu orice problemă ar trebui să fie minimizată și ignorată. Găsește înțelepciunea de a ști când să provoci furori și când să faci un pas înapoi, dragă Gemeni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.